Into the Badlands: Spektakularan nastavak treće sezone ekskluzivno na AMC kanalu

Nadamo se da ste spremni za spektakularnu postapokaliptičnu borbu, jer 25. ožujka na male ekrane stiže drugi dio treće sezone hit-serije Into the Badlands! Očekuje nas osam novih epizoda ove brutalno dobre akcijske serije koja će ekskluzivnu premijeru imati na AMC kanalu s početkom u 22:00.

ULTIMATIVNA BITKA I OTKRIVANJE TAJNI

U nastavku treće sezone očekuje nas ultimativna bitka koja će okončati sve bitke, a zakopane tajne koje izlaze na površinu otvorit će prilike za neka nova savezništva. U okrutnom svijetu postapokalipse, naši likovi koji nisu nimalo tipični heroji, žive bez resursa, u ruševinama, a društvo je iznimno nazadovalo. Nije čudno da se u takvim uvjetima vode mnogi ratovi za prevlast, a mapa teritorija poznat pod nazivom Badlands mijenja se iz dana u dan.

Naši likovi nalaze se u nezavidnim pozicijama – Sunny (Daniel Wu) se pokušava izboriti s odlukom da pomogne Pilgrimu da otključa Meridian, jer je svjestan kako je na kocki život njegova sina. Zarobljeni Bajie (Nick Frost)  pokušava mu pak objasniti da se Pilgrimu (Babou Ceesay) ne može vjerovati.

M. K. je željan osvete i ne može se pomiriti sa spoznajom da je Sunny ubio njegovu majku. Udovica, koju je Učitelj oteo, prisiljena je suočiti se sa svojom prošlošću. Lydiji (Orla Brady) prijeti smrt nakon što je riskirala svoj život da spasi Moona (Sherman Augustus) na bojnom polju, pa on kreće u misiju spašavanja.

IZVRSNA GLUMAČKA POSTAVA

Izvrsnu glumačku postavu čini raznolika ekipa glumaca koji su u seriju unijeli dozu kulturne, etničke, rasne i rodne različitosti. To su Daniel Wu kao Sunny, Marton Csokas kao Quinn, Orla Brady kao Lydia, Aramis Knight kao M. K., Emily Beecham kao Minerva, poznatija kao Udovica, Nick Frost kao Bajie, Ally Ioannides kao Tilda, Babou Ceesay kao Pilgrim, Sherman Augustus kao Nathaniel Moon.

Pripremite se za najbolju borbu na televiziji u spektakularnom nastavku treće sezone Into the Badlands koja kreće 25. ožujka u 22:00 ekskluzivno na AMC kanalu!

Komentiraj

Komentara