Iron Fist: Napokon stigao trailer dugo očekivane druge sezone! (VIDEO)

Marvel i Netflix nastavljaju svoju bogatu i uspješnu suradnju. Nakon Daredevila, Jessice Jones, Lukea Cagea i drugih naslova, na redu je i druga sezona odličnog Iron Fista. Na početku, marvelovci nisu baš dobro primili ovu seriju, ali su vrijeme, razvoj priče i odlične izvedbe Finna Jonesa pokazali da je ovdje riječ o izuzetno interesantnom, dinamičnom i kvalitetnom serijskom naslovu koji zaslužuje istaknutu poziciju u Marvelovom univerzumu.

>> Luke Cage: Napokon je izašao cjeloviti i uzbudljivi trailer druge sezone! (VIDEO)

Avanture Iron Fista

Nakon prve sezone, koja je krenula mlakim odazivom publike i skromnim kritikama, da bi pred kraj izazvala mnogo pohvala i pozitivnih reakcija, Marvel i Netflix donose dugo očekivani nastavak. Druga sezona serije producira se već neko vrijeme, a fanovi s nestrpljenjem očekuju nove epizode i otkrivanje budućnosti protagonista Dannyja Randa. Na ovogodišnjem Comic-Conu u San Diegu, na panelu posvećenom Iron Fistu, otkriven je prvi teaser-trailer druge sezone.

Pored protagonista serije, vraćaju se i Colleen Wing, Joy Meechum, Ward Meachum i Davos. Iako teaser-trailer ne otkriva mnogo detalja druge sezone i ne otkriva značajne scene, suptilno ukazuje na jednu bombastičnu sezonu od koje možemo očekivati svašta. Pored video najave, panel je također uzburkao vodu među fanovima, a ono što je trenutno najvažnije istaknuti i zapamtiti je datum izlaska druge sezone: Netflix izbacuje novog Iron Fista 7. rujna!

>> Doktor Who: Teaser najavio 11. sezonu i prvu doktoricu! (VIDEO)

Komentiraj

Komentara