National Geographic

Istrage zrakoplovnih nesreća – nove epizode na National Geographicu

U posljednjih deset godina u svijetu je bilo čak stotinjak zrakoplovnih nesreća u kojima su poginule tisuće ljudi. Iako je letenje jedan od najsigurnijih načina prijevoza, vijest o zrakoplovnoj nesreći uvijek iznova šokira svijet.

>> Castle: Svih osam sezona kriminalističke serije na Pickboxu

Potraga za odgovorima o krivcu za nesreću nikada nije lagana, a stručnjaci čiji je posao shvatiti što se zapravo dogodilo, ujedno tragaju i za načinima sprječavanja strašnih tragedija u budućnosti. Emisija Istrage zrakoplovnih nesreća govori o zapanjujućim preživljavanjima, velikim nesrećama i nekim od najtragičnijih događaja u povijesti zrakoplovstva.

Nove epizode ovog serijala premijerno će biti prikazane 19. veljače u 21:55 h na National Geographicu, a gledatelji će moći pogledati službene snimke i dokumente, najsuvremenije računalne animacije, razgovore sa svjedocima, preživjelima te zrakoplovnim stručnjacima.

>> Ratni kriminal od danas na Viasat History

Ovi događaji pomogli su da se uvedu nove mjere i standardne procedure u zrakoplovnoj industriji zbog kojih je letenje danas sigurnije. Stručna rekonstrukcija događaja i računalno obrađene slike pomažu u stvaranju emisije, kao i stručna svjedočanstava koja dodatno pojašnjavaju razloge zbog kojih je došlo do fatalne nesreće.

Komentiraj

Komentara