It’s Always Sunny in Philadelphia: odgođena 13. sezona

Jedna od najdugovječnijih serija današnjice, popularni sitcom Uvijek je sunčano u Philadelphiji (It’s Always Sunny in Philadelphia) ove se godine neće vratiti na male ekrane s 13. sezonom. Kaitlin Olson koja tumački lik Dee potvrdila je ove navode za TV Guide, rekavši kako će se snimanje 13. sezone odgoditi na godinu dana.

>> Ekipa iz Paddy’s bara ide u 14. sezonu

Uvijek je sunčano u Philadelphiji (It’s Always Sunny in Philadelphia) od samih je početaka iznimno cijenjena serija koja je razvila ekstremno odanu bazu fanova tijekom godina. U seriji pratimo razne čudne zgode ekipe koja visi u irskom Paddy’s baru. Svi su odreda luđaci – Dennis (Glenn Howerton), njegova sestra Dee (Kaitlin Olson), njihov otac Frank (Danny DeVito), i prijatelji Charlie (Charlie Day) i Mac (kreator serije Rob McElhenney).

Olsen nije ništa rekla o drugim projektima, ali se zato osvrnula na svoj projekt The Mick:

Na kraju smo pomaknuli novu sezonu za godinu dana jer smo svi prezaposleni sa svojim odvojenim projektima ove godine. Čim završim sa snimanjem nove sezone The Micka, vraćam se u Sunčanu Philadelphiju.

Ekipa iz Paddy’s bara/It’s Always Sunny in Philadelphia

Dok je Olson zauzeta s projektom The Mick, Foxovoj komediji u kojoj ima ulogu i glumice i izvršne producentice, njezin muž, kreator serije Rob McElhenney, režira film temeljen na video igrici Minecraft.

>> 10 videoigrara koje su promijenile svijet gejmanja

Njihov kolega iz serije Danny DeVito trenutno je zauzet predstavom The Price na Broadwayju. No najveća je enigma Howerton, koji trenutno radi na NBC-jevom pilotu i možda se neće vratiti u 13. sezonu. Olsen je rekla kako ne zna koji su njegovi planovi, a ovise o tome kako će proći njegov pilot. Ipak, fanovi popularne serije It’s Always Sunny in Philadelphia ne moraju strahovati – serija je već obnovljena za 13. i 14. sezonu, i sigurno se vraća, nakon male pauze.

>> Pravi detektiv: Treća sezona na vidiku, šuška se o novom scenaristu

Komentiraj

Komentara