Jamestown – 2. sezona političke serije na Epic Drama

Epic Drama od nedjelje 7. srpnja u 20:10 sat nastavlja prikazivati 2. sezonu popularne političke serije Jamestown.  Mnogi članovi glumačke postave ‘Jamestowna’ redovito se pojavljuju u serijama koje se prikazuju na kanalu Epic Drama. Neki su nastupali u ‘Poldarku’, ‘Bludnicama’, ‘Mušketirima’ i ‘Tudorima’, no najistaknutiji su Sophie Rundle, poznata po glavnoj ulozi Lucy u seriji ‘Žene iz Bletchleyja’ te Burn Gorman, koji glumi majora Hewletta u seriji ‘Preokret: Washingtonovi špijuni’.

U drugoj sezoni nastavljamo pratiti život triju žena, Jocelyn, Alice i Verity, dok se bore s izazovima stvaranja novog života u prekrasnoj, ali negostoljubivoj zemlji. Vraćamo se u uspješni Jamestown gdje plantaže duhana počinju donositi bogatstvo i trgovina cvjeta, no status quo neće dugo trajati. Naši će se doseljenici još jednom naći u središtu pustolovine jer bi otmica, španjolska prijetnja kralju i zemlji te jedan izdajnik mogli poremetiti mir.

Religija i dalje testira društvo Jamestowna jer su novopristigli angolski radnici prisiljeni zaboraviti na svoju nadu u neovisnost. Stvaraju se nove romantične veze, želje se potiskuju, pa će čak i najiskrenija ljubav biti stavljena na kušnju. Uspješni odnosi s domorodačkim narodima donose veliki uspjeh gradu, no ni jedan muškarac ili žena neće se odreći svog dijela virginijskog bogatstva bez borbe. Budući da se borba za vlast nastavlja, moć politike utjecat će na cijelu zajednicu. Stvaranje doma u Novom svijetu prljav je posao; mogu li naši kolonisti ostati čiste savjesti?

Komentiraj

Komentara