Jamestown: Druga sezona političke drame na Epic Drama kanalu

Epic Drama u nedjelju 9. lipnja u 20.10, premijerno prikazuje 2. sezonu političke drame Jamestown (2018). U drugoj sezoni nastavljamo pratiti život triju žena, Jocelyn, Alice i Verity, dok se bore s izazovima stvaranja novog života u prekrasnoj, ali negostoljubivoj zemlji.

Vraćamo se u uspješni Jamestown gdje plantaže duhana počinju donositi bogatstvo i trgovina cvjeta, no status quo neće dugo trajati. Naši će se doseljenici još jednom naći u središtu pustolovine jer bi otmica, španjolska prijetnja kralju i zemlji te jedan izdajnik mogli poremetiti mir.

>> Cardinal: Zašto trebate gledati ovu genijalnu kanadsku detektivsku seriju

Religija i dalje testira društvo Jamestowna jer su novopristigli angolski radnici prisiljeni zaboraviti na svoju nadu u neovisnost. Stvaraju se nove romantične veze, želje se potiskuju, pa će čak i najiskrenija ljubav biti stavljena na kušnju. Uspješni odnosi s domorodačkim narodima donose veliki uspjeh gradu, no ni jedan muškarac ili žena neće se odreći svog dijela virginijskog bogatstva bez borbe.

Budući da se borba za vlast nastavlja, moć politike utjecat će na cijelu zajednicu. Stvaranje doma u Novom svijetu prljav je posao; mogu li naši kolonisti ostati čiste savjesti?

Redatelj: Bill Gallagher

Glumci: Naomi Battrick, Niamh Walsh, Sophie Rundle, Max Beesley, Claire Cox, Patsy Ferran, Jason Flemyng, Dean Lennox Kelly, Stuart Martin, Luke Roskell, Ben Starr, Matt Stokoe

>> Legendarni Yellowstone & Čudesni siročići iz prirode: Dvije nove doku serije

Komentiraj

Komentara