Jennifer Aniston najavila povratak Prijatelja u stilu Zlatnih djevojaka?!

Nakon više od desetljeća, mogli bi se vratiti. Tko? Legendarni Prijatelji, koji su obilježili čitavu jednu eru televizije i postali, ukratko, svojevrstan sinonim za pojam sit-coma. Serija spada u sam vrh TV produkcije i kroz deset je sezona postala jedna od najutjecajnijih i najpopularnijih serija svih vremena. Već neko vrijeme kruže glasine i spekulacije oko mogućeg povratka sit-coma – hoće li Prijatelji zajahati nezaustavljiv val revivala?

>> Revival i remake manija: Zašto se (re)produciraju i gledaju naslovi iz 90-ih?

Vidimo se opet?

>> Trend revivala i nostalgije ne jenjava: Vraća se i Alf!

Prema zvijezdi serije, povratak je moguć. Naime, u recentnom intervjuu za InStyle, Jennifer Aniston je otvoreno govorila o Prijateljima i povratku serije. Kazala je da bi rado ušla u ulogu Rachel Green, u ulogu koja ju je definirala i odlučno gurnula u mainstream američke TV i filmske scene. Rekla je da često razgovara s Courteney Cox i Lisom Kudrow o povratku sit-coma, pritom dodavši:

Maštam o tome. To je zaista bio najveći posao koji sam ikada imala. Ne znam kako bi to izgledalo danas, ali nikad ne znaš. Mnogo se serija ponovno uspješno pokreću.

Povratak Monice, Rachel i Phoebe?

Aniston pogađa direktno: Prijatelji bi se odlično uklopili u sve veći i šareniji mozaik revivala. No, Matt LeBlanc je već odbio takvu mogućnost, za što Aniston ima rješenje: popričati s njim, ili pokrenuti nešto novo. Pod novim, Aniston misli na povratak Prijatelja u stilu Zlatnih djevojaka. Ukratko, ako ne upali ideja revivala, Prijatelji bi se mogli vratiti s Aniston, Cox i Kudrow u glavnim ulogama, što bi naravno uvelo promjena ali i noviteta. Prijatelji bi tako, na neki način, postali ”prijateljice”: udarna postava žena dobila bi tako svoju zasebnu seriju. Ideja, koja je za sada tek u mašti Jennifer Aniston, zvuči jako dobro!

>> Veliko iznenađenje: Najavljen povratak kultne Buffy!

Komentiraj

Komentara