Jessica Jones 2: detalji o novoj sezoni

Nove epizode druge sezone Netflixove-Marvelove popularne serije Jessica Jones počele su se snimati u travnju ove godine, i snimanje je u punom jeku. Prvu sezonu gledali smo 2015. godine – Jessica Jones (Krysten Ritter) je bivša superjunakinja koja se nastoji riješiti tereta prošlosti i radi kao privatna detektivka. Posljednja vijest koju smo saznali o nadolazećoj sezoni je da se vraća zlikovac Kilgrave, kojeg će glumiti popularni David Tennant (Dr. Who). 

David Tennant/Netflix

>> Jessica Jones: David Tennant u sezoni 2 (+FOTO)

NOVA SEZONA BIT ĆE JOŠ OSOBNIJA

Kao što vam je (vjerojatno) poznato, Jessica je ubila Kilgravea u posljednjoj epizodi prve sezone, pa njegov povratak u drugu sezonu nije do kraja poznat. Ipak, otkriveni su neki novi detalji.

Naime, glumica Krysten Ritter otkrila je kako će druga sezona više istražiti zašto je Jessica takva kakva je, vidjet ćemo njezinu povijest s Kilgraveom a istražit će se i traumatični događaji iz njezinog života koji su prethodili svemu.

No zbog toga se neće promijeniti njezin karakater, Jessica Jones će ostati solo brijačica. U intervju za Bustle, Ritter je rekla: “Ona ima mali krug ljudi jer ne želi ljude u svom životu, nema nekog priručnika kako se nositi s novom popularnosti.”

Krysten Ritter/Netflix

Također, glumica je komentirala kako će se druga sezona razlikovati, odnosno po čemu će biti slična s prvom sezonom. “Prva je sezona bila u njezinoj [Jessicinoj] glavi, a druga je u njezinom srcu… Scenaristi su kopali još dublje i napravili su to jednako veliko i jednako značajno, jednako osobno.” 

>> Maniac: Justin Theroux pridružuje se Netflixovoj novoj seriji

Komentiraj

Komentara