Jim Parsons uplovio u bračne vode sa svojim dugogodišnjim dečkom

Zvijezda serije Teorija velikog praska (The Big Bang Theory), glumac Jim Parsons koji u popularnom sitkomu glumi teorijskog fizičara Shledona Coopera, uplovio je u bračne vode sa svojim dugogodišnjim partnerom Toddom Spiewakom. Svoju su vezu okrunili brakom nakon 14 godina veze. Vjenčanje su proslavili u New Yorku u restoranu Rainbow Room ove subote.

44-godišnji glumac prvi je put svoju vezu otkrio 2012. u intervjuu za The New York Times, i otad je otvoreno pričao o tome. U studenom 2016., u instagram postu za njihovu godišnjicu, Parsons je napisao kako je upoznavanje Spiewaka “najbolja stvar koja mu se dogodila u životu”.

>> Ian Armitage izabran za ulogu mladog Sheldona Coopera u serijskom prequelu TBBT-a

>> TBBT: Glumci se odriču dijela honorara u korist glumica

Jim Parsons dvostruki je dobitnik Emmyja za ulogu Sheldona Coopera, i trenutno je najplaćeniji glumac na televiziji. Prema Forbes magazinu, zaradio je 25, 5 milijuna dolara u 2016. Parsons i njegovi kolege iz Teorije velikog Johnny Galecki i Kaley Cuoco zarađivali su oko milijun dolara po epizodi – sve do ove godine, kad su pristali odreći se dijela honorara, odnosno 100,000 dolara, u korist glumica Mayim Bialik i Melissu Rauch.

>> TBBT: Melissa Rauch i Mayim Bialik napokon potpisale ugovore za dvije nove sezone

Komentiraj

Komentara