John Malkovich kao Poirot, Rupert Grint kao Crome u novoj mini-seriji ”The ABC Murders” (FOTO)

Stiže novo uprizorenje djela legendarne Agathe Christie. BBC One i Amazon pripremaju novu mini-seriju koja će se bazirati na dobro poznatim likovima, koji su se više puta pojavljivali na malim ekranima diljem svijeta. Naslov trodijelne mini-serije je The ABC murders, koji je ujedno i naziv klasika koji je Christe objavila davne 1936., a koji se kod nas prevodi kao Ubojstva po abecedi. Nadolazeću seriju predvodi moćna glumačka ekipa.

>> Sakupljač kostiju: Kriminalistički triler devedesetih postaje serija

‘Stari’ Poirot

Sastav čine Tara Fitzgerald (Igra prijestolja), Andrew Buchan (Broadchurch), Shirley Henderson (Harry Potter) i Kevin McNally (Pirati s Kariba), dok tim predvode jaka imena – Rupert Grint i, u glavnoj ulozi, John Malkovich. Grint će tako ući u ulogu inspektora Cromea, dok je za Malkovicha rezervirana uloga protagonista, inspektora Herkula Poirota.

Nova BBC-jeva serija

ABC Murders jedan je od klasika detektivskog, odnosno krimi-fikcijskog žanra. Mnogo je uloženo u mini-seriju, a imajući na umu glumačku postavu, možemo očekivati jednu zanimljivu, zabavnu i kvalitetnu adaptaciju knjige. Datum izlaske mini-serije još nije poznat, ali za očekivati je da bi nova detektivska poslastica trebala stići oko prve polovice proljeća, iduće godine.

>> Vikinzi: Ekskluzivna premijera nastavka 5. sezone

Komentiraj

Komentara