Kako izgleda krumpir s kauča a.k.a. Couch Potato

Vrijeme je za demistifikaciju! Dosta je života u zabludi, personalizirat ćemo Couch Potato pojedinca jednom za svagda! Napokon ćemo progledati! Couch Potato smatra se muškarcem, ali u stvarnosti može biti i žena. Nismo sigurni zove li se u tom slučaju onda Couch Potato ili možda Patate de Sofa. Kako god, i mušku i žensku osobu vežu jednake karakteristike. Nabrojat ćemo ih nekoliko:

>> Crvena kraljica: Nova serija temeljena na istinitoj priči o misterioznoj sovjetskoj manekenki

1. Ne mora biti kauč

Iako se Couch Potato vezuje uz predmet kauč, ovaj namještaj nije nužna potreba svakoj Couch Potato osobi. Osim kauča, danas postoje masažne fotelje, mreže za ležanje, francuski kreveti, vreće punjene stiroporom ili nadmadraci na paletama. U svakom slučaju Couch Potato ima svoj omiljeni namještaj, za kojeg smatra da je najudobniji i kojeg bi rado nosio sa sobom gdjegod krenuo.

2. Hrana kao nužan preduvjet

Couch Potato voli jesti. I to ne nužno čips, neki se i zdravo hrane. Postoje i vegani među ovim pojedincima. Oni uz svoju omiljenu seriju vole jesti humus od cikle s kruhom od chia sjemenki. I nećemo suditi ljude prema njihovim hranidbenim preferencijama. Također, Couch Potato pojedinci su vrsni poznavatelji brojeva telefona lokalnih pizzerija i cateringa. I svi dostavljači ih poznaju.

3. Primjerena odjeća

Ova osoba ima posebnu odjeću za gledanje serija. Nekima je to pidžama, a nekima je ona odjeća koja se nosi ‘za po doma’. Uglavnom su to stare trenirke s rupama, stare majice bendova s rupama i stare šlape s rupama. U ljetnoj varijanti te rupe služe kao dodatna ventilacija, a u zimskim mjesecima te rupe su manje primjetne jer na njih dolazi još jedan sloj odjeće, također s rupama. Couch Potato osobe znaju da je tajna topline u slojevima!

4. Black Mirrorovci

Jeste li primijetili kako više nitko ne koristi izraz Couch Potato? To nije slučajnost! Naime, na svjetskom summitu Couch Potato pojedinaca jednoglasno je donesena odluka o izbacivanju ovog izraza iz svakodnevnog diskursa. Tako se danas oni nazivaju „Black Mirrorovci“ ili „Ljubitelji Game of Thronesa“, jako su udubljeni u filozofiju koja se skriva iza tih serija i imaju mrežu prijatelja koji jednako vole te serije kao i oni.

5. Torrenti se više ne koriste

Prošli su sav pakao skidanja krivih torrenta i lošeg streama i više se ne žele tamo vratiti. Pretplaćeni su na Pickbox. Nije im puno dati 49 kuna mjesečno jer istinski razumiju koliko time prosperiraju. Serije gledaju tako da odjednom pogledaju jednu cijelu sezonu, a bogata ponuda Pickboxa uspijeva utažiti njihove potrebe. Oni u vezama svoju pretplatu dijele sa svojim boljim polovicama, kako bi još više proširili područje zajedničkih interesa.

6. Citati

Imaju citat u glavi za svaku situaciju koja im se dogodi u životu. U 2 ujutro sigurno će reći kako se ništa dobro ne događa nakon 2 ujutro. Također, imaju spreman odgovor kad netko kaže neku glupost poput „Ne vjerujem u sudbinu“ – „Vjeruješ, samo tog još uvijek nisi svjestan“.

Ako i ti stremiš k tome da budeš Couch Potato (op.a. Patate de Sofa) s certifikatom, pretplati se na Pickbox. To je domaći streaming servis, a naučio si u školi da treba kupovati domaće, tako da je ovo idealan izbor. No, nećeš se pretplatiti na Pickbox samo zbog hrvatske kvalitete. Pretplatit ćeš se i zato što možeš premijere nekih serija gledati u isto vrijeme kada i cijeli svijet gleda. To znači da možeš zauvijek reći zbogom serijama s torrenta jer ih Pickbox pobjeđuje u utrci do malih ekrana. Sve serije su s titlovima, tako da možeš serije gledati i s bakom koja ne zna engleski. A dodatna pogodnost je što je prvih mjesec dana besplatno, što znači da možeš imati trial verziju svoje Pickbox Couch Potato persone. Sigurni smo da ćeš zguštat!

>> Let heroja (When Heroes Fly): Najbolja serija na festivalu u Cannesu dolazi na Pickbox

*Native studija rađena je u suradnji s Pickbox

Komentiraj

Komentara