Klavirske tipke i Laura Palmer u novom teaseru za Twin Peaks (VIDEO)

Nastavak kultnog Twin Peaksa u režiji Davida Lyncha na naše će male ekrane stići sljedeće godine, a ovih smo dana napokon dobili priliku zaviriti u rad kreativnog tima koji se bavi realizacijom ovog projekta. U promotivnom videu, kojeg bismo mogli okarakterizirati kao glazbeni teaser, veliki skladatelj Angelo Badalamenti sjedi za klavirom i svira prepoznatljivu glazbenu temu iz serije, a misteriozni šumski krajolik projiciran je preko kadrova glazbenika. Na trenutak, u teaseru se pojavljuje i slika Laure Palmer.

>> TWIN PEAKS REVIVAL: POPIS SVIH 217 GLUMACA (?!)

Showtimeov teaser izveden je u skladu sa stilom Davida Lyncha: mračan je, nekonvencionalan i tjera na promišljanje. No, iz samog se video materijala ne saznaje ništa novo o nadolazećem nastavku serije, već materijal postavlja više pitanja nego što daje odgovora. Ipak, lijepo je znati da se Badalamenti, vjerni Lynchov suradnik, također vraća u ekipu, a čini se da će mu se u kreiranju glazbenih brojeva za novu sezonu pridružiti i Eddie Vedder, Trent Reznor i Sky Ferreira. Do nekih novih informacija o Twin Peaksu (kao što je npr. datum premijere koji je još uvijek nepoznat), pogledajte i prethodni teaser ranije objavljen od strane Showtimea.

>> 7 STVARI KOJE NISTE ZNALI, A MORATE ZNATI O TWIN PEAKSU

Nastavak serije kojeg očekujemo početkom sljedeće, 2017. godine, biti će smješten u suvremeno doba, a rupa od 25 godina koja se odnosi na razdoblje od našeg posljednjeg druženja s likovima Twin Peaksa do danas, biti će važan element u formiranju daljnje radnje. Osim Lyncha, seriju je pomogao graditi i Mark Frost, član originalne ekipe, a obojica su zaslužni za pisanje priče, kao i za izvršnu produkciju. Iako se spekuliralo o mogućih 9 nastavaka nove sezone koji bi trebali biti prikazani u 2016. godini, čini se da se priča preokrenula u korist duplog broja epizoda, njih čak 18, koje će izaći u prvom dijelu sljedeće godine.

>> NEKAD I DANAS – GLUMCI IZ TWIN PEAKSA

Komentiraj

Komentara