Koliko čarolije ima u tvom životu?

Jesi li vrač koji se može zagledati u onostrano ili realist sa stopalima čvrsto na zemlji? S obzirom na to koliko vjeruješ ili ne vjeruješ u magiju, imamo za tebe nekoliko magičnih filmova i serija, ovisno o tvojoj osobnoj razini čarolije!

Ponekad voliš savjete tarot karata

Razina čarolije: niska do umjerena

Kako ne možeš ući u trag svemu lošem što ti se događa, uvjeren si da je na tebe neka zla duša bacila urok. Kako bi skinuo sa sebe zle čini, ponekad posegneš za tarotom ili gataš iz kave. Da nije sve tako crno i da možeš pronaći put u nevinog i dječački zaigranog sebe, pokazat će ti prekrasan Disney animirani film Kreveti i metle u kojem Angela Lansbury (Ubojstvo, napisala je) glumi Mary Poppins!

Bajke su ti ok, ali ne želiš se zavaravati

 Razina čarolije: umjerena

Znaš klincima ili nećacima pročitati bajku, a ponekad ju čitaš i za vlastiti gušt iako to nikome ne bi priznao. Ali tko bi vjerovao u takvo što?! Nekad ti se ipak sve čini moguće, ali moraš biti u posebnom stanju uma da bi povjerovao u Snjeguljicu, njezinu zlu maćehu i nekakvih sedam patuljaka s kojima je navodno živjela u nekakvoj kolibici u šumi. Ako ipak dopustiš čarobnoj strani sebe da prevlada, uvali se u kauč, napravi čaj ili kakao i uživaj u Snjeguljici i sedam patuljaka koju možeš gledati  na Pickboxu.

 >> Pickbox na Rebootu InfoGameru podupire mlade nade

Život ti je bajka

Razina čarolije: visoka

Nije ti jasna cijela negativa kojom je zasićeno društvo jer je tvoj život naprosto bajka. Imaš što ti treba, uživaš u tome, našao si svoju princezu ili princa i živite život kao dva raspjevana ptića. Serije u kojima ćeš se definitivno naći bajkovite su Jednom davno (Once Upon A Time) i Jednom davno u Zemlji čudesa (Once Upon a Time in Wonderland). Bajka se dogodila i na samom setu serije – Snjeguljica Ginnifer Goodwin i Princ Josh Dallas tamo su se upoznali, zaljubili i vjenčali.

>> 10 briljantnih serija koje su zavele svijet. Koje ste pogledali?

Ti si lik iz bajke i ne sramiš se to priznati

 Razina čarolije: ti si čarobnjak!

S vremena na vrijeme, kad imaš vremena za to i kad ti se da, znaš poletjeti, pojaviti se i nestati u trenu i zaustaviti starenje. Znaš li ikoga osim sebe kome je to uspjelo? Hmmm, jesi li ti možda Petar Pan? Jedina stvar koja razlikuje tebe i vječito mladog i zanesenog dječaka kojem jedinu životnu smetnju predstavlja Kapetan Kuka je da si ti ipak malo stariji momak i da nemaš zemlju koju zoveš Nigdjezemska. Ne pokušavaj obuzdati svoju magijsku i bajkovitu stranu jer si upravo zbog toga poseban. Tvoj cjeloživotni film je Petar Pan.

 

Komentiraj

Komentara