Komedije na Pickboxu

Dobre komedije su odlična stvar za podizanje raspoloženja, ali i zabavnu večer s društvom. Pickbox je, uz vrhunske serije poput Battle Creeka, Heliksa i Doktora za seks, dobio i preko 40 novih filmova. Izdvajamo najbolje komedije uz koje je smijeh zagarantiran.

Film o marihuani koji se isplatio

Kada narkić i njegov diler svjedoče ubojstvu čovjeka koje je počinio korumpirani policajac, ne preostaje im ništa drugo nego dati se u bijeg. Pineapple Express komedija je Judda Apatowa poznata i kao prva komedija o marihuani koja je zaradila preko 100 milijuna dolara diljem svijeta. Također, riječ fuck spominje se više od 180 puta.

pe

Kako izgubiti nevinost

Film za koji su scenarij Seth Rogen i Evan Goldberg napisali dok su imali samo 13 godina, i to iz puke znatiželje da vide mogu li napisati scenarij, urnebesna je komedija o dva srednjoškolska prijatelja koji imaju plan otići na faks kao fakini sa seksualnim iskustvom. Iako Seth (Jonah Hill) i Evan (Michael Cera) pomno osmisle nabavku alkohola za party i približavanje curama koje im se sviđaju, previše toga pođe po zlu. U filmu Superbad riječ fuck izgovorena je više od 186 puta, a Emma Stone imala je svoj glumački debi.

superbad

Vrlo čudna amnezija

Kada ne provodi vrijeme brinući se za životinje, veterinar Henry (Adam Sandler) osvaja lijepe turistice i uživa u havajskim avanturama. Kada upozna Lucy (Drew Barrymore) i poželi osvojiti njezino srce, dođe do spoznaje da će to morati čini svaki dan iznova. Naime, sjećaje lijepe Lucy je narušeno zbog automobilske nesreće i uopće ne prepoznaje Henryja. Nasreću, tip amnezije od koje Lucy u 50 prvih poljubaca pati ne postoji u stvarnom svijetu.

50

Kada je tata vlasnik transvestitskog kluba

Urnebesna komedija s Robinom Williamsom, Geneom Hackmanom i Nathanom Laneom u kojoj se vlasnik popularnog transvestitskog kluba Krletka i njegov životni izabranik moraju pretvarati da su nešto što nisu. Krletka je toliko smiješna da su redatelja Mikea Nicholsa svako malo morali prekrivati dekom koja izolira zvuk jer se prejako smijao.

krlet

Još jedna luda uloga Jima Carreyja

Koliko god bile šašave uloge Jima Carreyja, smijeh je zagarantiran. Za ulogu Nepodnošljivog gnjavatora Jim Carrey dobio je 20 milijuna dolara, a glumi vrlo poremećenog momka koji instalira kabelsku televiziju i kojega se nemoguće riješiti. Redatelj ove lude komedije je Ben Stiller, a producent Judd Apatow priznao je da je i sam napisao dosta scena i dijaloga.

Komentiraj

Komentara