Kondor (2018.): Sve što morate znati o novoj špijunskoj triler seriji

Nova špijunska triler serija Kondor (Condor) suvremena je adaptacija romana Six Days of the Condor  iz 1974. godine, koja je samo mjesec dana nakon premijere dobila potvrdu za  drugu sezonu. I sada je cijela sezona stigla na Pickbox! Hvaljena od kritičara i publike, Kondor je ocijenjen na IMDb-u s visokom ocjenom 7,9 od 10.

>> Kondor: Urota koja prijeti milijunima ljudi u novoj špijunskoj seriji

Iznimna napetost Kondora leži u činjenici da je gotovo pa nemoguće razaznati dobre igrače od onih loših, što je dodatno uznemirujuće ako uzmemo u obzir da su svi povezani s CIA-om.  Osim akcije, napetosti, špijunaže, terorizma i borbe protiv vlade, očekuje vas plejada izvrsnih glumaca: Max Irons, Mira Sorvino, William Hurt, Brendan Fraser i drugi.

Kada Joe (Max Irons) otkrije unutarnju korupciju i veze s terorizmom, prisiljen je pobjeći – a mora ga pronaći istražiteljica Marty Frost, koju glumi Oscarom nagrađena glumica, sjajna Mira Sorvino. Ona pak nije jedina koja ga pokušava uloviti – jedan od lovaca bit će i Brendan Fraser.

Radnja Kondora je opisana ovako: Mladi CIA-in analist Joe Turner, kojeg glumi fantastični mladi glumac Max Irons, naiđe na strašan, ali sjajan plan koji prijeti životima milijuna ljudi. Turner je idealistički nastrojen millenial koji se tajno pridružuje CIA-i u nadi da će je iznutra reformirati. Ali kad sve u njegovu uredu masakriraju profesionalni ubojice, ovaj sjajni analitičar nađe se u bitci s najopasnijim elementima u vojno-industrijskom kompleksu. Ako ima ikakve šanse za preživljavanje, Joe će morati raditi stvari za koje nikad nije mislio da je sposoban – i otkriti da nitko ne zapravo ne zna tko je dok nije testiran.

Kompletnu prvu sezonu napete špijunske serije Kondor gledajte na online video streaming usluzi Pickbox, koju možete u mjesec dana isprobati besplatno.

>> Get Shorty: Stiže druga sezona odlične kriminalističke komedije

Komentiraj

Komentara