Kondor: Sve što morate znati o glavnom glumcu Maxu Ironsu

Max Irons, punim imenom Maximilian Paul Diarmuid Irons, glavni je glumac i lice nove špijunske triler serije Kondor (Condor), čija kompletna druga sezona 1. lipnja stiže na Pickbox NOW. U Kondoru, Max glumi idealističnog CIA-inog analitičara Joea Turnera. Iako ima dječačko lice, glumac i model englesko-irskog porijekla ima 33 godine.

>> 5 razloga za gledanje opake špijunske triler serije Kondor

Filmovi i serije

Filmovi u kojima je glumio prije nego što je dobio glavnu ulogu u seriji Kondor uključuju Red Riding Hood (2011), Woman in Gold (2014) i The Riot Club (2014). Osim toga, glumio je Jareda Howea u filmskoj adaptaciji romana Stephanie Meyer, romantičnom SF-u U sebi (The Host), uz Saoirse Ronan, te u filmskoj adaptaciji romana Agathe Christie Crooked House, uz Glenn Close, Christinu Hendricks i Gillian Anderson. Njegova televizijska karijera uključuje britansku seriju The White Queen, u kojoj je imao glavnu ulogu Edwarda IV.

Slavni roditelji

Maxovi roditelji slavni su glumci – sin je engleskog glumca Jeremyja Ironsa i irske glumice Sinéad Cusack. Ipak, tvrdi kako mu to nije pomoglo u karijeri. Dapače, smatra kako se nepotizam prezire u Ujedinjenom Kraljevstvu. „Trik je u tom da prihvatite da će biti teških vremena. No kad uspije, posao vam da zadovoljstvo kao malo što drugo.“

Jeremy Irons u filmu Eragon

Manekenska karijera

Zbog dječačkog izleda, ne čudi da je Max izgradio karijeru i u modnoj industriji. Čini se kako je jednako dobar kao i na filmu – bio je model za velike kompanije poput Manga i Burberryja.

Uloga u Kondoru bila je – sudbina!

Mladi Irons rekao je za TV Insider kako je oduvijek htio glumiti špijuna. „Kad sam bio dijete, trčao bih okolo po vrtu i izdrađivao pištolje od drveta. Ovo mi je na neki način ostvarenje snova!“ Ironsa gledajte u obje sezone napete špijunske serije Kondor koja je dostupna na online streaming usluzi Pickbox NOW.

>> Gledaj Kondor odmah na Pickbox NOW

Komentiraj

Komentara