Kraljevska bolnica: Povijesna drama svakog ponedjeljka na Epic Drama

Na kanalu Viasat Epic Drama, od ponedjeljka 3.prosinca, premijerno počinje prva sezona povijesne drame Kraljevska bolnica – savršena kombinacija ljubavi, tajni i melodrama.

Ovo je priča s kraja 18. stoljeća, smještena u povijesni kontekst ekonomske krize i dolaska liberalnih ideja Francuske revolucije, u kojoj pratimo djevojku sa sela, Olallu. Ona u šumi spašava ranjenog muškarca, a on je Daniel, budući kirurg Kraljevske bolnice i sin uglednog gradskog plemića. Dok se Daniel oporavlja u Olallinoj kući, oni se beznadno zaljubljuju i Olalla odlučuje s njim otići u Santiago, sanjajući da bi jednog dana mogla postati medicinska sestra u Kraljevskoj bolnici.

>> Epic Drama postaje ekskluzivni dom Podmornice

To je početak niza ubojstava i vrijeme kada Daniel otkriva sumnjive poslove svog oca. Sve to, uz političke i ekonomske sukobe na Pirinejskom poluotoku, prisiljava Daniela i Olallu da prekinu. Ova je serija savršena kombinacija ljubavi, tajni i melodrame, ali je i serija u kojoj razvoj medicine i povijesni kontekst tog vremena igraju važnu ulogu.

Povijesna serija Kraljevska bolnica je 2016. godine dobila niz nominacija na dodjelama nagrada Mestre Mateo Award; osvojila je priznanja za najbolju montažu, najboljeg glavnog glumca (Antonio Durán), najbolju glavnu glumicu (Susana Dans), najbolju sporednu glumicu (Tamara Canosa) i najbolji scenarij.

Redatelj: Lidia Fraga, Carlos Portela

Glumci: Mariña Sampedro, Pedro Freijeiro, Antonio Durán, Pedro Alonso, Susana Dans, María Vázquez, Sonia Castelo, Nerea Barros, Víctor Duplá

Prvu sezonu povijesne drame Kraljevska bolnica gledajte na kanalu Viasat Epic Drama, od ponedjeljka 3.prosinca!

>> Vikinzi: Ekskluzivna premijera nastavka 5. sezone

Komentiraj

Komentara