Kuća od karata 5: Mračni teaser prokomentirao inauguraciju američkog predsjednika (TEASER)

Recente promjene u američkom političkom vrhu na zanimljive su načine popraćene u televizijskom svijetu, a na dan svečane inauguracije 45.-og predsjednika SAD-a Donalda Trumpa, izašao je i poprilično mračan teaser koji je kreativnoj ekipi iza serije Kuća od karata (House of Cards) poslužio kao komentar tog događaja, ali i prilika da najave dolazak pete sezone, do koje ćemo se morati strpjeti još koji mjesec.

>> KUĆI OD KARATA I PETA SEZONA, ODLAZI AUTOR

Teaser koji je objavljen zajedno s izjavom “We make the terror.”  u sebi sadrži određenu notu proročanstva i ne baš svijetle prognoze za budućnost. Mračni oblaci nadvili su se nad zgradu Capitola i izokrenutu američku zastavu, dok dječji glasovi u pozadini izgovaraju predsjedničku zakletvu. A od Franka (Kevin Spacey) ni traga ni glasa. Objavljeni teaser je samo jedan od brojnih pažljivo iskreiranih sadržaja i akcija koje se mogu popratiti na službenom Twitter profilu serije, pa se tako, primjerice, uoči glasovanja za predsjedničke kandidate poticalo fanove serije da izađu i daju svoj glas s tweetovima, a objavu službenih rezultata i iščekivanje koje joj je prethodilo, pratili su i prigodni statusi.

Teaser nam nažalost nije otkrio gotovo ništa što već nismo znali o mogućem razvoju same radnje u petoj sezoni, no što se tiče pravca u kojem serija smjera, bit će zanimljivo provjeriti kako su se Melissa James Gibson i Frank Pugliese (koji su u timu još od treće sezone) snašli u ulozi producenata nakon odlaska stvoritelja serije i njenog glavnog producenta, Beaua Willimona. Premijera čitave pete sezone zbit će se 30. travanja, a po nove videomaterijale od kojih nas najviše zanimaju traileri s pokojim tragom o razvoju radnje i likova – vratite se na stranice serijskog ubojice koji će i dalje pratiti razvitak situacije.

>> KEVIN SPACEY – ĐOKER U KUĆI OD KARATA

Komentiraj

Komentara