Larry David: 3 pravila za rođendane za one koji mrze rođendane

Popularni komičar, producent Seinfelda i mrzitelj života Larry David napunio je 70 godina, pa smo se za njegov rođendan odlučili prisjetiti druge epizode četvrte sezone njegove hit serije Bez oduševljenja, molim (Curb Your Enthusiasm). Epizoda se zove Ben’s Birthday Party – po Benu Stilleru koji u njoj gostuje. Iz ove smo epizode naučili 3 stvari koje se mogu postaviti kao pravila za rođendane za sve one koji mrze rođendane.

> Lauren Graham kao Anti-Lorelai Gilmore u Curb Your Enthusiasm

1. Nemojte pjevati “Sretan rođendan”

“Osjećam se neugodno kad to pjevam”, David kaže Stilleru. Kasnije David priznaje kako misli da je to glupa pjesma.

2. Ne možete bilo kad slaviti rođendan

Stiller u ovoj epizodi iskoristi što mu je žena otputovala, te pripremi rođendansku zabavu 2 tjedna nakon svog rođendana. Kad dođe na zabavu, Larry si naravno ne može pomoći a da to sivma ne priopći.

“Nije mu zapravo danas rođendan. Bio mu je prije par tjedana. Ne možeš imati tulum 2 tjedna nakon rođendana. Mislim, gdje je tu granica? Zašto ja onda ne slavim rođendan? Moj rođendan je bio prije 2 mjeseca.”, požalio se Larry.

3. Ako kažeš da ne želiš darove, nemoj očekivati darove

>> 10 mračnih serija za sve koji vole hejt

Glavni problem cijele epizode (a problem je uvijek slične prirode, gdje Larry upadne u nevolju zbog svojih nekonvencionalnih stavova), je taj što Larry nije donio Stilleru poklon za rođendan, jer mu je Stiller rekao da ne mora donijeti poklon. No onda se Stiller naljuti jer nije dobio poklon…

 Na kraju epizode, Larry ipak poklekne i pokloni mu lijepu majicu…

Komentiraj

Komentara