Legion: Trailer najavljuje treću sezonu, stiže i Charles Xavier? (VIDEO)

Vraćamo se u ludilo Legiona. Jedna od najboljih Marvelovih serija do sada priprema svoj povratak na male ekrane, a treći nastavak priče o moćnom mutantu Davidu Halleru donosi već uigranu vizualnu šizofreniju, ali i nove-stare likove koji su nam jako dobro poznati iz drugih dijelova Marvelova univerzuma.

>> Rivijera: Nova triler serija s Julijom Stiles na Pickbox TV kanalu

Lov na Davida

Nakon pauze, koja je bila potrebna kako bi probavili sve ono što smo vidjeli, čuli i osjetili tijekom gledanja prethodne dvije sezone, Legion se – barem prema službenom traileru – vraća u opakom izdanju. Izgleda kako će protagonist, koji balansira ulogama junaka i anti-junaka, biti podvrgnut pritiscima i prijetnjama sa svih strana. Shadow King i ostala ekipa mutanata i rukovoditelja Divizije 3 ga žele ukloniti, jer David predstavlja opasnost za cijeli svijet. Barem prema shvaćanju Shadow Kinga.

Prema najavama producenata, ova bi se sezona trebala osvrnuti i na Davidove roditelje. Dakle, trebali bi upoznati, odnosno ponovno susresti profesora Charlesa Xaviera.  Pored njih, tu i je i genijalna Aubrey Plaza, čija je gluma u čitavoj seriji naprosto fantastična. Treća instalacija Legiona bi ujedno trebala biti i posljednja. Mnogo je neriješenih pitanja i zakrčenih puteva. Kako će to Noah Hawley zaokružiti, saznat ćemo uskoro: premijera je 24. lipnja.

>> Sluškinjina priča: Trailer najavljuje treću sezonu i – revoluciju! (VIDEO)

Komentiraj

Komentara