Lemony Snicket: Niz nesretnih događaja – Stigao trailer druge sezone (VIDEO)

Ako mislite da ne može gore – može! Potvrđuje to novi, službeni trailer druge sezone odlične Netflixove serije Lemony Snicket: Niz nesretnih događaja, koja nastavlja svojim putevima nesreća, komičnih zavrzlama i urnebesnih problema. Patrick Warburton, odnosno Lemony Snicket, glavom i bradom, na samom početku trailera upozorava gledateljstvo da odvrati pogled, da ne gleda nastavak serije. Ipak, grof Olaf ubrzo preuzima glavnu riječ i ukratko sažima nove epizode: druga će sezona biti još gora.

>> Lemony Snicket: Niz nesretnih događaja – odlična serija zaslužila i drugu sezonu

Druga sezona obećava… još nesreća

Trailer otkriva kako serija sve konzistentnije prerađuje i oblikuje materijal istoimenog serijala knjiga prema kojem je i nastala. Dok je prva sezona pokrila sadržaj do četvrte, izgleda kako će druga sezona zahvatiti narativ koji seže najmanje do devete knjige. S obzirom da će serija imati još jednu sezonu nakon ove, te budući da se serijal knjiga sastoji od trinaest nastavaka, logično je da će producenti nastojati što jezgrovitije obuhvatiti silnu količinu književnoga materijala na raspolaganju. I to je, na koncu, dobra stvar – strogo definirani okvir trajanja serije uvjetuje producentski tim da stvore jednu gustu, ali dinamičnu priču.

Najava druge sezone Niza nesretnih događaja otkriva i stupanje na scenu knjiških likova koje do sada publika nije upoznala, kao i obogaćivanje već bogate serije novim glumačkim licima. Tako će se Warburtonu, Neilu Patricku Harrisu i drugima pridružiti, između ostalih glumica i glumaca, Nathan Fillion (Castle) i Tony Hale (Veep, Arrested Development). Svježe dogodovštine nespretne, nesretne i otkačene ekipe Lemony Snicketa stižu uskoro: epizode druge sezone bit će dostupne od 30. ožujka ove godine.

>> Tvorac Breaking Bada: Moguć je povratak Jesseja Pinkmana

Komentiraj

Komentara