Lil Dicky ima seriju o svom životu – zove se “Dave”

Ljeto 2018. u Zadru. Prevruće je da bi se izašlo na sto plus stupnjeva pa brat i ja ležimo u njegovom dnevnom boravku, točno ispod klime jer je to najbolje mjesto u stanu. Skrolamo YouTubeom, as one does, i pita me jesam ikad poslušala Lil Dickyja.

Tad sam prvi put poslušala pjesmuljak Professional Rapper ft Snoop Dogg (koji je izgleda sad u svakoj drugoj pjesmi ikad?) pa Freaky Friday, $ave Dat Money i skužila sam da taj lik nije toliko loš. Naravno kako to danas ide, slušala sam njegove stvari tri dana i nakon toga ga kompletno zaboravila. Ali izgleda da se Lil Dicky ipak vraća u moje prijedloge na YouTubeu.

Here comes „Dave“

Dave Burd (što je njegovo pravo ime) je osmislio koncept koji će svima koji su sumnjičavi oko njegovog uspjeha prikazati kako je došao do razine na kojoj se trenutno nalazi, s obzirom da je film donekle utemeljen na njegovom privatnom životu.

U određenim epizodama saznajemo možda i malo previše o Lil Dickyu (spoiler alert, ima razlog zašto je uzeo baš taj pseudonim), nikad niste sigurni šali li se ili je ozbiljan, ali izgleda da je ova serija za njega bila logičan sljedeći korak za njegovu karijeru koja je zapala u kolotečinu.

>> The Last of Us: Serija koja će srušiti Žive mrtvace?

I? Kako je prošlo?

Premijera prve epizode bila je 4. ožujka, ali kritike ipak nisu bile na strani serije. Neki ga uspoređuju s popularnom Atlantom, projektom Donalda Glovera koji je također reper pod pseudonimom Childish Gambino.

Naravno, smatraju da je Dave isprana, vulgarnija verzija samo za određenu publiku. Naravno, fanovi su stali u obranu njegovog specifičnog humora na vlastiti račun, ali Rotten Tomatoes su rekli svoje (što ne znači da su uvijek i u pravu, pogledajte i sami prosudite).

Piše Mejdi Miljković

>> Kako COVID-19 utječe na filmsku industriju

Komentiraj

Komentara