Lipanj započnite odličnim serijama na Pickboxu

Pickbox je i ove godine jedna od najboljih platformi po pitanju novih serija. Osim što je na ekrane doveo Paula Giamattija i Damiana Lewisa u Milijardama, 50 Centa u seriji Moć, Billyja Boba Thorntona u Fargu, tu su i 3 odlične serije uz koje ćete voljeti provesti lipanj. Pripremite se na puno novih epizoda jer 1.6. dolaze druga i treća sezona Crnih jedara (Black Sails), krimi serija Smrt u raju (Death in Paradise) smještena u trope i drama Izopačeno (Twisted).

BKS2_206_040914_11804.jpg
Black Sails © 2016 Starz Entertainment, LLC. All Rights Reserved.

Druga i treća sezona Crnih jedara pune su iznenađenja

Ako se još niste uspjeli zakačiti za najbolju gusarsku seriju ikad snimljenu, ovo je idealno vrijeme da se prešaltate u gusarski mod i udomaćite s ekipom bradatih propalica iz serije Crna jedra. Nove sezone u vaše će domove iskrcat brodove pune pustolovine, nasilja, razračunavanja na kopnu i moru, a naravno da će biti i golotinje jer gusari jako vole posjećivati gole dame u bordelima kada su na kopnu. Oni koji su gledali prvu sezonu, znat će koja je nakana kapetana Flinta (Toby Stephens) i njegove posade, gdje će se naći krajem prve sezone i što će im možda pokolebati planove, a oni koji još nisu gledali ništa, neka samo znaju da će ih autentična atmosfera i kompleksni zapleti odvesti ravno u 1715. godinu, još dublje u prošlost od ‘Otoka s blagom’.

Tropska detektivska zagonetka

Pictures shows: BEN MILLER as DI Richard Poole
Copyright: © Red Planet Pictures

Baš kao i Crna jedra, i BBC-jeva detektivska serija Smrt u raju, događa se na Karibima. Točnije, na fikcijskom otočiću St. Marie koji s obzirom na broj stanovnika broji neobično velik postotak ubojstava na godinu. A kako se otočani ne znaju nositi s tolikim ubojstvima, na otok im pristiže britanski ekscentrik (Ben Miller) koji mrzi pijesak, sunce i sve ono što ovaj otok čini idealnom turističkom destinacijom. Čovjek koji usred ljeta nosi odijela i ne podnosi otočki život detektiv je sa savršenim njuhom za ubojice i kriminalce.

Ovu tropsku krimi dramu po epizodi pratilo je i do 8,5 milijuna ljudi, a na Pickboxu su od 1.6. dostupne čak 4 sezone. Po epizodi vas čeka jedno misteriozno ubojstvo, a osim puno strepnje još vam možemo obećati i puno sunca.

TWISTED - "Out With the In-Crowd" - A secret with the power to exonerate Danny forces Lacey to choose between justice and popularity in the summer finale episode titled "Out With the In-Crowd," airing Tuesday, August 27th at 9:00pm ET/PT on ABC Family. (ABC FAMILY/Kelsey McNeal) AVAN JOGIA
Copyright: © ABC Family

Teen drama koja to nije

Zamislite seriju o tinejdžerima koja nije samo za tinejdžere i koja pomno i pametno gradi misteriju oko ubojstva. Ako još dodate kompliciranog i samozatajnog momka poput Dannyja (Avan Jogia) koji ima krvavu prošlost i još nekoliko tinejdžera koji nešto kriju, dobit ćete Izopačeno – pametnu seriju o dečku koji je s 11 godina ubio svoju tetku i kojeg 5 godina kasnije sumnjiče za još jedno ubojstvo.
Ova serija dostojanstven je nastavak pametnih teen trilera koje ponekad znaju zaplašiti mračnom atmosferom, ali koje je pravi užitak gledati.
Zadržite dah i bacite se na kompletnu seriju koju ćete garantirano pogledati u samo nekoliko dana.

Komentiraj

Komentara