Lucifer: Problemi su riješeni, protagonisti najavili početak produkcije četvrte sezone (VIDEO)

Napokon sunčano u svijetu Lucifera. Posljednjih je nekoliko mjeseci proteklo u napetoj i turbulentnoj atmosferi: serija je bila otkazana, Fox je odlučio pozdraviti se s Luciferom i krenuti dalje. Nakon toga, fanovi su pokrenuli medijsku kampanju i bombardirali društvene mreže zahtjevima za spašavanjem serije. Potom, spekuliralo se o potencijalnim kompanijama koje bi popularnu seriju spasile od serijskog smetlišta. Natjecale su se dvije – Amazon i Netflix, a potonja je uspjela i na koncu spasila seriju.

>> Lost, bezvremenski televizijski fenomen, dolazi na Pickbox

#SaveLucifer je, dakle, uspio u svom naumu. Fanovi mogu biti itekako zadovoljni i to ne samo zbog toga što je Lucifer službeno ušao u Netflixovu domenu, već i zato što je nedugo nakon toga krenula i produkcija, odnosno snimanje četvrte sezone. Preciznije, proces produkcije je pokrenut prije nekoliko dana, što je mnogo ranije od očekivanog. Pretpostavljalo se da bi se, prije početka snimanja i produciranja, trebale preći određene logističke i birokratske barijere, ali je Netflix uspješno sve riješio na vrijeme i serija je krenula u svoju četvrtu uzastopnu sezonu.

Protagonisti su jednominutnim videom najavili početak snimanja. Glumačka je postava vidno vesela i sretna što može nastaviti ovu priču čija će četvrta sezona, za razliku od prethodnih imati manje epizoda. Četvrti će nastavak tako imati ”samo” 10 epizoda, za razliku od 23 epizoda prošle sezone. No, fanovi ne moraju brinuti. Showrunneri su najavili da je ovo samo ”prvo poluvrijeme” četvrte sezone, koja je zamišljena nešto drukčije od ostalih. U tom pogledu, možemo očekivati i vremenski dužu kolaboraciju između ekipe Lucifera i Netflixa.

>> Zona sumraka: TV klasik se vraća u novom izdanju, projekt predvodi Jordan Peele

Komentiraj

Komentara