Luke Cage: Najavljen datum izlaska druge sezone u novom teaseru (VIDEO)

Marvel i Netflix rade punom parom: nakon Jessice Jones, na male ekrane stiže Luke Cage. U novom, kratkom teaseru kojim se najavljuje druga sezona serije, Luke se obraća nepoznatoj osobi iza kamere, ili se možda obraća i nama gledateljima na direktan način. Moglo bi se reći da se Luke na neki način i hvali svim svojim superherojskim moćima i vještinama. Akcija, lomovi, vatra i atraktivne akrobacije očekuju nas i u nadolazećem nastavku priče o ovom Marvelovom superjunaku, o još jednom Defenderu koji će potresti 2018. godinu.

>> Jessica Jones – trailer druge sezone (VIDEO)

Luke Cage tako u teaseru pokazuje, ili bolje rečeno potvrđuje svoje moći: on je neprobojan, ne može ga se upucati, ne može ga se spaliti, ne može ga se tek tako raznijeti. Kako piše u Netflixovoj najavi druge sezone, nakon što je Luke očistio svoje ime od problematičnih stvari iz prošlosti, postao je pravi celebrity u Harlemu. To mu je očito stvorilo i dodatne probleme: postavši itekako vidljivim pojedincem, pojačala se i njegova potreba za zaštitom onih slabih. Tako će Luke morati razlučiti koga on svojim vještinama može, a koga ne može spasiti. Također, pojavljuje se i novi negativac koji remeti Lukeovu perspektivu: superjunak će tako morati ispitati tanku liniju koja odvaja heroja od zlikovca.

Dok je Jessica Jones inaugurirala 2018. godinu za plejadu Defendersa pobrinuvši se za marvelovski ožujak i rano proljeće, Luke Cage će se pobrinuti za ljeto, u iščekivanju Daredevila i Iron Fista koji su najavljeni za drugu polovicu ove godine. Mike Colter vraća se na male ekrane u ulozi Lukea Cagea, a Simone Missick kao Misti Knight. Kao što smo prethodno pisali, najavljena su i zanimljiva glumačka pojačanja za drugu sezonu, koja na Netflix dolazi početkom ljeta: epizode stižu 22. lipnja.

>> Marvel’s Luke Cage 2: Stižu glumačka pojačanja

Komentiraj

Komentara