Luke Cage: Napokon je izašao cjeloviti i uzbudljivi trailer druge sezone! (VIDEO)

Marvelov se serijski imperij širi sve više. Ove smo godine već dočekali nastavak jednog njihovog serijskog hita, drugu sezonu odlične Jessice Jones. I dok se iz Marvelove superherojske kuhinje širi sve gušći dim vrhunske TV produkcije, pogledi su upereni u ono što dolazi. Riječ je, dakako, o seriji Luke Cage. Nakon izoliranih promidžbenih objava i kraćih najava, Netflix je napokon objavio službenu i cjelovitu verziju trailera druge sezone ove moćne serije koja bi, kroz nešto više od mjesec dana, trebala ući u svoju naprednu fazu.

>> Peaky Blinders: Tvorac serije Steven Knight potvrdio šestu i sedmu sezonu i najavio – balet?

Prethodne su kratke najave nagovještavale ono što je cjeloviti trailer potvrdio: druga će sezona biti jedna eksplozivna akcijska naprava. Dok je prvi dio trailera posvećen Lukeovoj reputaciji u kvartu, gdje vidimo kako se protagonist razbacuje svojim superherojskim šarmom i sređuje pojedine kriminalce i gangove, drugi dio pak otkriva da ni naslovni superheroj nije imun na udarce moćnog neprijatelja. Budući da je čitav trailer obavijen jednom pozadinskom hip-hop atmosferom koju muzički začinjava rap klasik I Ain’t No Joke, u sličnom je stilu predstavljen i jedan od jačih negativaca druge sezone: njegovo je ime Bushmaster, moćan lik koji je Lukea oborio pravim breakdance potezom.

No, tvrdokorni marvelovci znaju da to ne mora nužno značiti da će Bushmaster biti i glavni negativac. Reflektori trailera jesu upereni u njega, ali pažljivo oko ne može ne primijetiti pozadinsku prisutnost drugih negativaca, odnosno negativki. Lukeu će muke zadati i Mariah i Shades, a nije za isključiti i mogućnost pojavljivanja nekih drugih, manjih ili većih protivnika. Nastavci Marvelovih serija gotovo uvijek iznenade, bilo to u pozitivnom ili negativnom smislu, donoseći na male ekrane neočekivane obrate i novitete koji utječu na cjelokupni narativ pojedinog djela. Što, dakle, očekuje Lukea Cagea? Pitanje je jedno, ali mogućih odgovora ima mnogo. Njih ćemo otkriti uskoro: druga sezona serije stiže 22. lipnja!

>> Magične riječi iz Pickboxa: Gledajte besplatno serije i filmove na novoj platformi

Komentiraj

Komentara