Luther: BBC objavio ekskluzivnu najavu za petu sezonu, stiže zadihani Idris Elba (VIDEO)

Napokon su stigle vijesti o genijalnom Lutheru! I to u obliku kratke a iznimno intrigantne video najave koja u suštini ne otkriva gotovo ništa o petoj sezoni, ali istovremeno otkriva mnogo toga. Prva stvar koju otkriva najava jest službeni povratak odličnog detektivskog trilera, kojega krasi i dobra doza drame i misterija, nakon skoro 3 godine pauze. A povratkom naslovnog protagonista, u glavnoj ulozi vraća se i briljantni, svestrani Idris Elba.

>> Lucifer je spašen: Netflix službeno preuzeo seriju, četvrta sezona u pripremi

Ponovno ćemo dakle pratiti zgode Elbinog detektiva Johna Luthera i Alice Morgan, koju tumači jako dobra Ruth Wilson. Peta sezona na male ekrane vraća i standardnu glumačku postavu serije, uz dodatak nekih novih više ili manje poznatih imena. Sve to ne otkrivamo u najavi, već u popratnim objavama. Video najava prikazuje ”samo” jednu scenu: zadihanog Luthera/Elbu koji korača prema kameri. Protagonist se nalazi u jednoj zagušljivoj i nedefiniranoj prostoriji, u poprilično napetoj atmosferi, a čini se da upravo ovaj moment u najkraćim crtama govori kakva nas sezona očekuje.

>> Idris Elba: Nakon Marvela i Luthera, vrijeme je za humorističnu seriju i DJ-ing

Završna fraza najave (Ovo će boljeti), potvrđuje da će peta sezona biti itekako zanimljiva. Elba i Morgan su do sada nekoliko puta u medijima nakratko govorili o petoj sezoni serije, zagrijavajući atmosferu neodređenim i zanimljivim izjavama. Tako su nabrijavali i publiku, koja nije s preciznošću znala hoće li i kada izaći nove epizode Luthera. Prema informacijama sa BBC-ja, peta bi sezona trebala biti sastavljena od četiri dužih epizoda. Ukratko – standardni mini-serijski format. Iako datuma premijere nema, Luther bi na male ekrane trebao stiću uskoro. Prema (ne)službenim informacijama, serija će izaći za nekoliko mjeseci, pred kraj jeseni.

>> 5 popularnih pjesama Massive Attacka u serijama

Komentiraj

Komentara