Mads Mikkelsen: Moguća je četvrta sezona, Hannibal traži novi dom

Od 2015. godine, nema Hannibala. Nakon, po mnogima, preranog završetka serije, u više se navrata u medijima mogao čuti glas o mogućem povratku ovog naslova. Kraj Hannibala je fanovima teško pao, serija je bila vrhunsko djelo, tako da bi mnogi bili zadovoljni povratkom Madsa Mikkelsena u ulozi protagonista.

>> Agatha Christie: Ubojstva po abecedi – Iza ubojice ostaje samo vozni red vlakova

Čini se da bi zadovoljan bio i on, Mikkelsen. Naime, u intervjuu za Bloody Disgusting, glumac je otvoreno progovorio o mogućem povratku Hannibala. Ukratko, Mikkelsen je rekao da ima nade za četvrtu sezonu, te da Bryan Fuller traži novi dom za seriju:

”Mislim da uvijek ima nade. Nisam upoznat s nikakvim detaljima. Znam da Bryan još radi na nekim idejama, o tome gdje možemo naći novi dom za ovo. Uz to, imam snažan osjećaj da bi se svi koji su bili uključeni u seriju sa zadovoljstvom vratili poslu.”

Ima nade za Hannibala!

U kolovozu 2017. smo posljednji put čuli konkretne riječi Bryana Fullera oko povratka Hannibala. Tada je kreator serije rekao da su pregovori u tijeku. Nakon toga, pojavljivali su se samo skromni, tihi glasovi. Mikkelsenova je izjava, na tom tragu, odjeknula poprilično snažno. Pitanje je koja bi kompanija mogla preuzeti Fullerovu seriju i uložiti u četvrtu sezonu. Kako god, riječ je o iznimno kvalitetnoj seriji, tako da će kompanija koja se na to bude odlučila, teško pogriješiti. U svakom slučaju, nastavljamo pratiti signale iz Hannibalova smjera.

>> Mjesečni pregled noviteta na Pickboxu: Agatha Christie: The ABC Murders, Vikinzi, The Truth About Harry Quebert Affair…

Komentiraj

Komentara