Man in the High Castle: Amazon pripremio dva ugodna iznenađenja za fanove! (VIDEO)

Amazon je iznenadio mnoge i odlučio počastiti fanove serije Man in the High Castle. Jedan od istaknutijih naslova ovog streaming giganta, koji je baziran na istoimenoj knjizi Philipa K. Dicka, ujedno je i jedan od popularnijih naslova iz sfere alternativne povijesti i distopijskoga podžanra. Kroz nekoliko mjeseci serija ulazi u svoju treću sezonu, a Amazon je poprilično rano potvrdio obnovu serije i najavio četvrtu sezonu.

>> Nightflyers: Službeni trailer sci-fi horora Georgea R.R Martina stigao s ruba solarnog sustava (VIDEO)

Ima li nade za otpor?

Najava četvrte sezone bila je pravo iznenađenje, budući da se obnove, u većini slučajeva, potvrđuju ili odbacuju nakon rezultata tekuće ili nadolazeće sezone. Amazon je odlučio preduhitriti efekte treće sezone i potvrditi nastavak serije koja ilustrira svijet u kojem su sile Osovine trijumfirale u Drugom svjetskom ratu. Najava četvrte sezone stigla je kao specijalni dodatak drugom poklonu fanovima – teaseru za nadolazeću treću sezonu.

Nove epizode obećavaju nova uzbuđenja i solidnu dozu turbulencija: čini se da će akcija biti središnja nit nove sezone. Pored pojedinačnih i kolektivnih borbi koje pratimo od samoga početka serije, u trećoj sezoni se odnosi između Japana i Njemačke dodatno zaoštravaju, a tenzije se ubrzano pojačavaju. Nakon odlaska showrunnera Franka Spotniza, serija prebacuje svoje težište s istraživačkog i historijskog na specifičan ‘sci-fi’ aspekt, na što se fanovi u kratko vrijeme moraju naviknuti. Kako će to sve izgledati, saznat ćemo kroz par mjeseci: nove epizode kreću 5. listopada!

>> Mr. Robot: Bezizlazna borba protiv sebe (RECENZIJA)

Komentiraj

Komentara