Maraton božićne čarolije: 46 božićnih filmova svakog dana na Pickboxu

Jednostavno obožavamo božićne filmove. Sposobni smo gledati ih po cijele dane, a to u Prosincu upravo i radimo. Zato je prekrasna vijest da će se na domaćem streaming servisu Pickbox, kao i Pickbox TV kanalu na 10. poziciji u sklopu MAXtv-a, svaki dan od 10.12. do 10.1. emitirati božićni filmovi po cijeli dan! Pickbox nudi 46 božićnih filmova, a mi ih želimo, a i hoćemo, pogledati sve!

46. A SHOE ADDICT’S CHRISTMAS/BOŽIĆ OVISNICE O CIPELAMA (2018)

Noelle radi u robnoj kući u kojoj ostane slučajno zaključana na Badnjak. Ondje sretne ženu koja tvrdi da je njezin anđeo čuvar.

45. ANĐELI I BOŽIĆNI UKRASI/ANGELS & ORNAMENTS (2014)

Božićno je vrijeme u New Yorku i Carrie, koja radi u glazbenoj trgovini svog prijatelja Davea, nije klonula blagdanskim duhom, čak ni nakon prekida s dečkom Timom. I dalje se nada da će pronaći ljubav, i to prije samog Božića. Najednom, udvaraju joj se čak trojica – njezin bivši dečko Tim, prijatelj Dave i Harold, čovjek s ukrasa za drvce. On je, čini se, došao uvesti malo reda u njezin život i otvoriti joj oči.

44. ZABIJELIO JE SNIJEG/THROUGH SNOW (2015)

Pokušavajući stići doma u Seattle za Božić, Ashley je u šoku kada joj odbiju dati mjesto na letu. Vremena je sve manje i ona unajmi zadnji slobodan automobil, na nezadovoljstvo zgodnog Dasha, koji je moli da ga poveze jer se žuri na razgovor za posao. Ona pristane i njihovo putovanje započne. Ono što ona ne zna jest da je Dash zapravo tu po vladinu zadatku, da provjeri je li ona opasna…

43. WISHING TREE/STABLO ŽELJA (2012)

Evan Farnsworth je profesor koji svojim učenicima prenosi svoju ljubav prema književnosti i uči ih da razmišljaju “izvan okvira”. Božić se približava i Evanova kolegica Clarissa nada se da će ga njih dvoje provesti zajedno, no Evan, čija je supruga ne tako davno tragično preminula, nije spreman ni na nove veze ni na slavlja. Zbog toga se dobrovoljno prijavi ostati preko praznika u školi s troje djece koja nemaju kamo otići…

42. DECEMBER BRIDE/PROSINAČKA NEVJESTA (2016)

U normalnim okolnostima, Seth, najbolji prijatelj Laylina bivšeg zaručnika, zadnja je osoba za koju bi se ona udala. No kada jedna obična zezancija postane vijest i njihove lažne zaruke uvjere važnog klijenta da je Layla dovoljno važna da radi za njihovu agenciju, ona prihvati igru zbog posla. A Seth je zapravo godinama zaljubljen u nju, čak i kada je bila zaručena za njegova prijatelja…

41. THE FAMILY HOLIDAY/OBITELJSKI BLAGDAN (2007)

Romantična obiteljska komedija o sitnom prevarantu koji ima priliku naslijediti deset milijuna dolara ako dokaže da se može smiriti i osnovati obitelj. On unajmi dva odbjegla siročeta i dadilju da glume njegovu obitelj. Ako uspije prevariti zastupnika djedova nasljedstva, spriječi dadilju da otkrije što se događa i skrije odbjegle klince od istražitelja – bit će jako bogat.

40. HITCHED FOR HOLIDAYS/BOŽIĆNA VEZA (2012)

Dovoljno je teško biti sam za blagdane, no biti samac u obitelji za Božić zna biti još gore. Nakon što im je dosadilo da ih uvijek gnjave time, Rob i Julie odluče pronaći privremene pratnje da prežive blagdane. Upoznaju se nekoliko dana prije Božića i smisle kako zavarati svoje obitelji – pretvarati se da su par za Božić, a poslije se pretvarati da su prekinuli. Plan koji se čini jednostavan i lak postane sve kompliciraniji.

39. LUCKY CHRISTMAS/SREĆA ZA BOŽIĆ (2011)

Holly je mlada samohrana majka i talentirana kuharica, koja nikako nema sreće s muškarcima, poslovima i životom općenito. Sanja o svom restoranu i smišlja kako da pomogne sinu Maxu da se napokon pomiri s time da ga je njegov otac napustio. Božić stiže i ona kupi srećku, koju spremi u pretinac u autu. Njezina srećka je dobitna, no netko joj je ukrao auto. Nakon što se obrati medijima, dvojica koji su joj ukrali auto, Mike i Joe, dogovore se da je Mike zavede kako bi dobio dio novca. No Mike je dobrica koji joj je zapravo želio vratiti srećku čim je čuo za nju. Plan postaje sve kompliciraniji kad se zaljubi u nju, a sprijatelji se i s Maxom…

38. THE MAGIC STOCKING/ČAROBNA ČARAPA (2015)

Lindsey Monroe je udovica koja još pati za svojim pokojnim mužem. Njezina kći Hannah jednoga dana kupi božićnu čarapu na lokalnom sajmu umjetnina i Lindsay u njoj počne pronalaziti zanimljive stvari. Čarolija koja se događa postaje sve jasnija i pomogne Lindsay vratiti vjeru u život i ljubav, a zbog toga odluči i ponovno otvoriti svoje srce, nakon susreta sa zgodnim umjetnikom.

37. SNOW BRIDE/SNJEŽNA MLADENKA (2013)

Greta je novinarka tabloida koji pokušava otkriti tajne slavnih osoba. Njezina je najnovija žrtva Ben Tannenhill koji je nedavno prekinuo s Klaire Sinclaire, čija je jedina misija u životu udati se za Tannenhilla pa se sada nabacuje Benovu bratu Jarrodu. Kada se Jarrod pojavi s Klaire, povrijeđeni Ben predstavi Gretu, koju je upravo spasio od smrzavanja u snijegu, kao svoju djevojku. Ona je presretna jer se našla usred priče i spremna razotkriti Bena kao arogantnog bogataša, ali posustane kada shvati da je riječ o dobroćudnom tipu.

36. TRADING CHRISTMAS/BOŽIĆNA ZAMJENA (2011)

Prošlo je nekoliko godina otkako je Emily, voljena učiteljica i majka 21-godišnjakinje, ostala bez supruga. Bliži se Božić koji je oduvijek obožavala, no otkako je udovica, više je rastužuju uspomene nego vesele blagdani. Stoga odluči na internetskoj stranici zamijeniti svoj dom preko blagdana s domom pisca Charlesa, koji traži mirni kutak za pisanje. Odmah po dolasku u Charlesov stan, ondje se pojavi njegov brat Ray, slatki samac. Charlesa pak iznenadi Emilyna prijateljica Faith, koja je došla nenajavljeno…

35. CHRISTMAS IN NOWHERE /BOŽIĆ U ZABITI (2010)

Dobrostojeća obitelj Benson, koja inače nema mnogo vremena za međusobno druženje, krene na skijanje. No putem im se pokvari auto i zapnu na nekoliko dana u zabačenom gradiću koji je sve više nalik na grad duhova od zatvaranja lokalnog rudnika. No unatoč svemu, stanovnici se spremaju za božićno slavlje, a Bensonovi se, isprva nevoljko, sve više uključuju u njihove blagdanske planove. S vremenom shvate da je čar Božića u malim, jednostavnim stvarima i nadasve u pomaganju drugima.

34. MIRACLE IN MANHATTAN/ČUDO NA MANHATTANU (2010)

Jake Finley odbija napuniti police očeve trgovine trenutačno najpopularnijom igračkom na tržištu, robotom Intellytron, jer vjeruje da djeca trebaju igračke koje potiču maštu i kreativnost. S njim se slaže jedino gđa Merkle, sezonska radnica u trgovini, koja je uvijek na pravome mjestu u pravo vrijeme. Jakeu je za oko zapela šarmantna, smotana Holly, na koju je doslovce naletio u kafiću, a poslije i u trgovini.

33. THE REAL ST. NICK/PRAVI DJED MRAZ (2012)

Psihijatrica Kate ponosi se svojim racionalnim umom koji ne nasjeda na praznovjerja. Mladić u odijelu Djeda Mraza spasi je od stijene koja umalo da nije pala na nju, no pritom se ozlijedi i ona ga odvede u bolnicu. Ali na psihijatrijski odjel, s ostalim Djedovima, Napoleonima i sličnim slučajevima. Simpatični mladić uskoro prenese božićno veselje svuda oko sebe, pa i na osoblje, ali čak i samu Kate. Ona se zapita koja je njegova tajna, a počne se i zaljubljivati u njega.

32. THE SANTA SUIT/ODIJELO DJEDA MRAZA (2010)

Direktor tvornice igračaka Hunter pravi je primjer poslovnog uspjeha. Kako se bliži Božić, smisli zločesti plan da Djedovi Mrazovi po dućanima diljem grada šapću djeci u uho da pod bor traže Hunterove igračke. Bez obzira na to što ih prave djeca u Aziji, što su neispravne i loše. Kada za to čuje pravi Djed Mraz, osveti se Hunteru tako što ga pretvori u debeljuškastog djedicu sa sivom bradom u crveno-bijelom odijelu. Nikomu ne nedostaje niti ga itko prepoznaje, a Hunter se nađe u situaciji u kojoj sagleda stvari iz drukčijega kuta…

31. FINDING FATHER CHRISTMAS/U POTRAZI ZA BOŽIĆNJAKOM (2016)

Tijekom putovanja kući za blagdane, žena nailazi na dečka iz mladosti i otkriva tajne koje bi njezinoj obitelji mogle zauvijek promijeniti Božić.

30. BACK TO CHRISTMAS/BOŽIĆ IZNOVA(2014)

Nakon što upozna ugodnog neznanca tijekom jedne večere, osobu koja je ohrabri u vjerovanje u čuda, Ali prizna kako bi se vrlo rado vratila u prošlo vrijeme i ispravila pogreške. Sljedećeg se jutra budi i shvaća kako joj se upravo ostvaruje druga prilika. Pa ipak, promjena događanja iz prošlosti predstavlja nimalo lagan zadatak.

29. A FAIRYTALE CHRISTMAS /BOŽIĆ IZ BAJKE (2005)

Aukcijska kuća za koju Belle radi upravo je u procesu katalogiziranja goleme vile. Za njezina se klijenta, Huntera Lowella, govorka kako je oštra jezika i kratkog fitilja. Belle kreće na posao koji predstavlja jedan od onih iz snova, dok je klijent sve samo ne to. Tijekom sve intenzivnijih kontakata, Lowellov nastup postaje sve opuštenijim. Dvoje se ljudi počinje zbližavati, no stvari se počinju iz korijena komplicirati s pojavom Bellina dugogodišnjeg prosca.

28. KRISTIN’S CHRISTMAS PAST/KRISTININ DAVNI BOŽIĆ (2013)

U New Yorku smo tijekom Božića. Po povratku kući u gluho doba noći nakon tematske zabave, Kristin, naoružana tajanstvenom bocom šampanjca, lamentira u društvu vlastite mačke o tome kako nije bila među svojima za vrijeme najvećeg praznika od tinejdžerskih dana. Pada u san s bocom šampanjca u ruci te se budi u 1996. godini, licem u lice sa sobom kao 17-godišnjakinjom.

27. LOVE ALWAYS, SANTA/S LJUBAVLJU, DJEDICA (2016)

Celia Banks posvetila je čitav svoj život brizi za sedmogodišnju kćer Lilly. Nakon što je prije tri godine izgubila supruga, Celia je odustala od ljubavi…No Lilly ne želi da joj majka provede još jedan Božić usamljena. Djevojčica šalje pismo predstavnicima tvrtke Djed Mraz koja nudi uslugu ispunjavanja želja.

26. MARRIED BY CHRISTMAS/UDAJA DO BOŽIĆA (2016)

Kada je u pitanju posao, Carrie doživljava samu sebe i više nego ozbiljnom. Sestra Katie je, s druge strane, također poslovno uspješna kao voditeljica restorana te se upravo treba vjenčati. Zahvaljujući klauzuli iz bakine oporuke, otkriveno je kako vlasništvo nad tvrtkom prelazi u ruke one sestre koja se prva uda. Carrie je primorana udati se prije Božića ili se, pak, zauvijek pozdraviti s obiteljskim poslom.

25. MY SANTA/MOJ DJEDICA (2013)

Prolazeći kroz teško životno razdoblje, samohrana majka Jen izgubila je vjeru u božićnu magiju. Zaljubi se u Chrisa, Djeda Mraza iz trgovačkog centra No Chris krije jednu veliku tajnu… On je stvarni sin Djeda Mraza, a njegova je misija pronaći Baku Mraz. Hoće li se Jen predati ljubavnom zanosu kada je u pitanju Chris, prije nego li za to bude prekasno?

24. THE SPIRIT OF CHRISTMAS/DUH BOŽIĆA (2015)

Ambiciozna odvjetnica Kate poslana je u Vermont dvanaest dana uoči Božića sa zadatkom posredovanja u prodaji krčme Hollygrove. Po dolasku sazna da je procjenitelj pobjegao nakon što je navodno vidio duha. Tvrdoglava Kate odluči ostati u krčmi gdje upoznaje Daniela koji je tajanstveno nestao prije 95 godina. Ona odluči pomoći razotkriti istinu o njegovu nestanku…

23. ALL I WANT FOR CHRISTMAS/SVE ŠTO ŽELIM ZA BOŽIĆ (2013)

Atraktivna ali samoživa mlada žena neočekivano upoznaje Djedova pomagača, vilenjaka Calvina, koji joj ispunjava neobičnu božićnu želju…

22. CANCEL CHRISTMAS/OTKAŽITE BOŽIĆ (2010)

Djed Božićnjak će dobiti otkaz jer ga Odbor za Božić smatra djelomično odgovornim zbog toga što se izgubio duh pravog Božića, Božić je postao vrijeme skupih darova, a ne sreće i zadovoljstva. Djed Božićnjak je kriv zato što sluša dječje želje i daruje im ono što požele, a to su sve skuplje igračke. Dobio je otkazni rok i, ako želi zadržati posao, a time i spasiti Božić – jer nakon njega Odbor nikad više neće zaposliti novog Djeda Božićnjaka – u tom otkaznom roku mora ponovno vratiti duh pravog Božića. Dobio je zadatak da duhu Božića vrati trojicu dječaka, od kojih su dvojica zločesti, a jedan dobar…

21. THE CASE FOR CHRISTMAS/BOŽIĆNI SLUČAJ (2011)

Usamljeni odvjetnik pokušava spasiti karijeru braneći Djeda Mraza u kolektivnoj tužbi zbog nenadoknadive emocionalne štete.

20. CHRISTMAS AT CASTLEBURY HALL/PRINCEZA ZA BOŽIĆ (2011)

Mlada žena putuje sa nećacima u Europu kako bi proveli Božić kod djeda, engleskog vojvode koji je razbaštinio svog sina jer se oženio njenom sestrom. Tamo upoznaje i nesvjesno se zaljubljuje u zanosnog princa, vojvodinog sina…

19. THE CHRISTMAS CLAUSE/BOŽIĆNA MOLBA (2008)

Sophie se udala za Davea, svoju srednjoškolsku ljubav. Imaju troje djece i sve bi bilo savršeno da Sophie nije toliko iscrpljena od svega, majčinstva i zahtjevne odvjetničke karijere. Ne pomaže niti što stiže Božić što za nju znači dodatni posao, pospremanje, djeca, kupovina… Kad u trgovačkom centru sretne svoju nekadašnju prijateljicu Marciu, Sophie se zamisli nad svojim životom. Igrom slučaja u blizini se nađe pravi Djed Božićnjak od kojeg zaželi dobiti Marcijin život pa će sljedeće jutro Sophie saznati kakva je mogla postati da je umjesto obitelji izabrala karijeru…

18. CHRISTMAS IN PALM SPRINGS/BOŽIĆ NA SUNCU (2014)

Jessica drži veliku prezentaciju u Palm Springsu. Ali postoji nekoliko problema: njezinih dvoje djece koja će učiniti bilo što kako bi ponovo spojili majku i oca – čak i ako će morati hakirati majčin mobitel ili pozirati kao tajnice kako bi bili sigurni da će tata isto doći u Palm Springs. I otac Joe koji će učiniti bilo što da ponovno osvoji svoj put u Jessicin život.

17. CHRISTMAS MIRACLE/BOŽIĆNO ČUDO (2012)

Joseph Wells i njegova žena Mary žele se razvesti. Složili su se da se nađu jedne večeri i provedu neko vrijeme zajedno sa svojim sinom koji ne zna za njihove planove o razvodu. Međutim, srušeno drvo blokira cestu pa Joseph i još nekoliko drugih vozača zaglave usred snježne oluje. Napuštena crkva je jedino sklonište koje je dovoljno blizu da se tamo sakriju do jutra. Stranci otkriju koliko su slični i shvate da čuda dolaze u raznim oblicima.

16. A CHRISTMAS REUNION/BOŽIĆNI SUSRET (2015)

Amy izvršna direktorica iz New Yorka, otkriva neobično božićno iznenađenje kada naslijedi pekarnicu njezine tete. Pravo iznenađenje dolazi kada shvati kako je druga polovica pekare prepuštena njezinom bivšem momku, Jacku. Neriješena osobna pitanja ponovno se pojavljuju među njima…

15. THE CHRISTMAS SWITCH/BOŽIĆNA ZAMJENA (2014)

Djed Božićnjak privremeno se “prebacuje” u tijelo mlađeg muškarca kako bi mu to olakšalo posao u vrijeme Božića…

14. CHRISTMAS TAIL/A BOŽIĆNI REP (2014)

Dvoje samohranih roditelja zaljube se tijekom svađe oko psića kojeg svaki od njih želi pokloniti svojoj djeci za Božić.

13. CHRISTMAS TOWN/BOŽIĆNI GRADIĆ (2008)

Tjedan dana prije Božića samohrana majka i poslovna žena Liza McCann sa svojim osmogodišnjim sinom kreće u posjet otuđenom ocu koji je odselio u seoce Holyville ispunjeno božićnim ugođajem. Čudni događaji koji će uslijediti odmah po njihovom dolasku navesti će Liz da ponovo preispita svoju vjeru u božićne čarolije.

12. A CHRISTMAS WEDDING DATE/BOŽIĆNO VJENČANJE (2012)

Uspješna žena vraća se u gradić u kojem je odrasla na prijateljičino vjenčanje na Badnjak, ali šokira se kada shvati da je prisiljena iznova proživljavati isti dan.

11. DEAR SANTA/DRAGI DJEDICA (2011)

Cristal je mlada bogatašica koja vrijeme provodi trošeći novac svojih roditelja, sve dok joj oni ne ukinu kartice i dok u svojoj dosadi ne pronađe pismo sedmogodišnje djevojčice Olivije koja je tražila od Djeda Božićnjaka da za njenog oca udovca nađe novu ženu sa kojom će biti sretan. Cristal pronalazi Oliviju i njenog oca te kreće u ostvarenje Olivijinog sna…

10. A BRAMBLE HOUSE CHRISTMAS/BOŽIĆNA BAŠTINA (2017)

Finn Conrad postaje sumnjičav kada shvati da je njegov otac promijenio svoju oporuku u zadnji tren te ostavio svojoj medicinskoj sestri Willi, 100.000 dolara – njegovu cjelokupnu imovinu. Znajući da joj je otac ostavio i dvotjedni godišnji odmor u prenoćištu Bramble u Oregonu, Finn kreće na tajni zadatak kako bi istražio pozadinu cijele priče…..

9. A CHRISTMAS CRUISE/BOŽIĆNO KRSTARENJE (2017)

Kada ju najbolja prijateljica pozove na božićno krstarenje, nadahnuta spisateljica Pam, neočekivano pronalazi ljubav njezina života na brodu. Ali što će se dogoditi kad se brod vrati u luku za Božić?

8. A HUSBAND FOR CHRISTMAS/MUŽ ZA BOŽIĆ (2016)

Dvoje kolega se iz interesa odluče na brak bez ljubavi, no kako sve više vremena provode zajedno, shvate da se među njima sve više rasplamsavaju osjećaji, kojima se nisu niti najmanje nadali.

7. A ROYAL CHRISTMAS BALL/KRALJEVSKI BOŽIĆNI BAL (2017)

39-godišnji neoženjeni kralj Charles nema pratilju za božićni bal, te se dosjeti potražiti djevojku u koju je bio zaljubljen na studiju u Americi. Kada je pronađe, sazna da se ona nikada nije udala, te da ima 17-godišnju kći, koja bi po svemu sudeći, zapravo mogla biti Charlesovo dijete, a to znači, princeza.

6. CHRISTMAS CUPCAKES/BOŽIĆNI KOLAČIĆI (2018)

Gina i Kim, dvije su sestre koje žele po svaku cijenu spasiti obiteljski posao, tradicionalnu pekarnicu kojoj prijeti zatvaranje. U nadi da će spasiti obiteljsku tradiciju, odluče se na neuobičajen potez i prijave se na sudjelovanje u  televizijskom kulinarskom natjecanju, nešto što im nikada prije ne bi niti palo na pamet…

5. COMING HOME FOR CHRISTMAS/KOD KUĆE ZA BOŽIĆ (2017)

Lizzie organizira posljednju božićnu večeru na luksuznom imanju obitelji Marley. Nađe se između dva brata, nezainteresiranog Roberta i šarmera kipa, tu je još i njihova sestra Sloane, te baka Pippa koja ne želi prodati obiteljski dom. Uvučena u živote otuđene obitelji, Lizzie se skupa s njima počinje prisjećati pravog smisla Božića.

4. RUNAWAY CHRISTMAS BRIDE/ODBJEGLA BOŽIĆNA NEVJESTA (2017)

Kate je pred oltarom na najsretniji dan svog života. No njezin joj mladoženja Alex otkrije strašnu obiteljsku tajnu zbog koje ona pobjegne. U želji da se oporavi od šoka i odmori, ode u zimsko odmorište gdje planira provesti Božić na skijama. I baš kada pomisli da neće nikoga više nikada voljeti, upozna Jasona. No, uskoro se pojavi i Alex.

3. A CHRISTMAS IN VERMONT/ BOŽIĆ U VERMONTU (2016)

Riley je zvijezda u usponu u jednom holdingu. Za Božić je pošalju u gradić u kojem treba procijeniti imovinu jedne tvrtke, koju ona odmah odluči likvidirati, dok svi tamo misle da im je došla u spas. No, polako počinje shvaćati što tvrtka znači gradiću, a sve joj se više sviđa i mladi direktor Wyatt.

2. WINTER WEDDING/ZIMSKO VJENČANJE (2017)

Neposredno prije vjenčanja, Hallie i Lucas moraju promijeniti planove te će umjesto tropskog morati prirediti. zimsko vjenčanje

1. THE CHRISTMAS COTTAGE/OBITELJSKA KUĆA (2017)

Vraćajući se kući sa koledža za jedan Božić, mladi umjetnik Thomas Kinkade shvati da je propao pokušaj promocije turizma u njegovom rodnom gradiću i da je njegova majka Maryanne na rubu jer može izgubiti obiteljsku kolibu koja je pod hipotekom. Inspiriran svojim mentorom Glenom koji živi u susjedstvu, Tom prihvati oslikati mural svog malog, idiličnog gradića. Uz Glenovu pomoć, Tom ne samo što će otkriti šta znači biti umjetnik, već će pomoći i svojim sugrađanima da otkriju pravo značenje Božića u ovoj nostalgičnoj, zabavnoj i toploj priči.

>> Što je Božić bez maratona sladunjavih filmova?

Komentiraj

Komentara