Martin Scorsese i Leonardo DiCaprio pripremaju seriju za Hulu

Spremaju se opake stvari. Dugo očekivani projekt ekranizacije romana The Devil in the White City, polako dobiva svoj koncept i oblik. Pretpostavljalo se da će roman Erika Larsona biti pretvoren u film, iako se nije znalo tko će i kako to realizirati. Ipak, na koncu su projekt preuzeli ni više ni manje nego Leonardo DiCaprio i Martin Scorsese.

>> Zona sumraka: Objavljen teaser revivala kultne serije, potvrđen datum premijere (VIDEO)

Leo na malom ekranu

DiCaprio je još godinama unazad osigurao prava na rad na projektu, budući da ga je Larsonov roman fascinirao. U središtu priče je serijski ubojica, doktor H.H. Holmes. U romanu se isprepliću razni elementi i odnosi, suprotstavljaju se ljudska naivnost i okrutnost, romanse i misteriji. DiCaprio se udružio sa Scorseseom, a Hulu je ponudio mogućnost realizacije projekta.

Scorsese

No, nema filma – na iznenađenje mnogih, koji su pratili razvoj ovog projekta, tandem će producirati seriju za Hulu. DiCaprio i Scorsese bit će izvršni producenti, a još nije poznato hoće li se Leo priključiti i glumačkom sastavu. Spominje se i da bi Paramount mogao ponuditi produkcijsku podršku seriji. O samoj formi i sadržaju nema nikakvih vijesti i informacija. Projekt je tek na začetku, ali već i sada, udruživanjem ovog popularnog dvojca, serijski svijet dobiva pojačanje.

>> 6 zabranjenih epizoda popularnih serija

Komentiraj

Komentara