Marvel’s Luke Cage 2: Stižu glumačka pojačanja

Marvel Television i Netflix objavili su vijest o glumačkim pojačanjima u drugoj sezoni Marvelovog Lukea Cagea – stižu nam Mustafa Shakir (The Deuce, The Night Of) i Gabrielle Dennis (Rosewood). Nova sezona već se nekoliko tjedana snima u New Yorku, a premijerno će se prikazati 2018. godine.

>> Pregled svih Marvelovih filmova i serija koje stižu u 2017. godini

Shakir će glumiti Johna McIvera, kojega se opisuje kao prirodnog, karizmatičnog vođu, a misija mu je osveta. Dennis će igrati ulogu Tilde Johnson, koja se opisuje kao briljantna holistična doktorica s kompliciranom poviješću u Harlemu. Iako se trudi ne upasti u nevolju, nevolja uvijek pronađe nju.

Glumačka postava Lukea Cagea

>> Marvelov Luke Cage zaslužio i drugu sezonu (TEASER)

Shakir i Dennis pridružit će se ostaloj glumačkoj postavi Marvelovog Lukea Cagea koju čine Mike Colter kao Luke Cage, Simone Missick kao Misty Knight, Rosario Dawson kao Claire Temple, Alfre Woodard kao Mariah Dillard i Theo Rossi kao Shades.

>> Pravi detektiv 3: Mahershala Ali u novoj ulozi?

“Mustafina prekrasna prisutnost i snaga začarala nas je otkad smo se prvi put sastali, a Gabrielle donosi šarm i inteligenciju u vrlo kompliciranu ulogu. Oboje će biti izvrsno pojačanje našoj već predivnoj glumačkoj postavi”, rekao je izvršni producent Jeph Loeb.

Gabrielle je sretnu vijest podijelila na svom instagramu, iako je prije par dana također podijelila post koji je potom pobrisala.

Cheo Hodari Coker (Ray Donovan, Southland) i Aïda Croal (The Returned, True Blood) izvršni su producenti Marvelovog Lukea Cagea, zajedno s producentima Jephom Loebom (Marvel’s Punisher, Marvel’s Inhumans) i Jimom Choryjem (Marvel’s Punisher, Marvel’s Inhumans).

Komentiraj

Komentara