Medici: Sean Bean predvodi povijesnu dramu o moćnoj firentinskoj obitelji, izašao prvi trailer (VIDEO)

Nastavlja se saga o obitelji Medici. Nakon prve sezone, u kojoj je Netflix isporučio sasvim solidnu priču, vrijeme je za drugi nastavak ove povijesne drame koja je kreirana u obliku antologijske serije. U prvoj je sezoni narativ kružio oko Richarda Maddena, a tu je bio i veteran Dustin Hoffman. Druga sezona donosi nova jaka imena i još kvalitetnog sadržaja.

>> Deadwood: Objavljene prve ekskluzivne fotografije dugo očekivanog filma(FOTO)

Richard Madden

Nakon Maddena, vodeću će poziciju preuzeti Sean Bean, njegov ‘otac’ iz serije Igra prijestolja. Bean će igrati ulogu Jacopa Pazzija, koji je glavna figura moćne bankarske obitelji. Druga će sezona pratiti konflikt koji se odvija između Pazzija i Lorenza Medicija, koji je poznatiji i kao Lorenzo Veličanstveni (Il Magnifico), zbog svojih kulturnih i političkih pothvata. Njegovu će ulogu preuzeti Daniel Sharman.

Trailer otkriva pojedine detalje i fragmente konflikta, kao i unutarnje obiteljske te gradske, političke tenzije koje presjecaju ne samo pojedince i grupe, već i društveno tkivo Firence. Serija Medici uranja u jednu jako zanimljivu povijesnu fazu, u doba renesanse, čiji je razvoj upravo Lorenzo podupirao financijski i politički. Drugom će sezonom prodefilirati i mnoštvo drugih glumica i glumaca, a nove će epizode stići u drugoj polovici siječnja.

>> Vukovi Berlina: Nova miniserija kreće na kanalu Epic Drama

Komentiraj

Komentara