MIDNIGHT TEXAS -- "Pilot" -- Pictured: (l-r) Shannon Lorance as Aubrey, Francois Arnaud as Manfred -- (Photo by: NBC)

Midnight, Texas: Nova drama o utočištu čudaka i prijetećim zlim silama (TRAILER)

NBC na male ekrane donosi novu serijsku poslasticu – Midnight, Texas, dramu koja prati zbivanja u malom gradu Midnightu, koji je već stoljećima utočište za one ljude koji su drukčiji, čudniji i koji posjeduju razne nadnaravne sposobnosti. Tako se u Midnightu može sresti šarena paleta likova, poput vampira, vještice, svećenika, misterioznog ubojice, a može se naletjeti čak i na anđela. U tom se gradiću sklopio čudnovati savez između nadnaravnih bića i običnih ljudi. U središtu radnje je Manfred (François Arnaud), koji posjeduje sposobnost komunikacije s mrtvima. Međutim, nakon nekog vremena kojeg Manfred provodi u Midnightu, iz sjene se pojavljuju paklene sile zla i situacija se preko noći mijenja. Izgleda kako je upravo Manfred onaj koji može predvoditi borbu protiv zla.

>> AMERIČKI BOGOVI: UZBUDLJIVI TRAILER NAJAVLJUJE NOVI TV HIT BRYANA FULLERA (VIDEO)

François Arnaud kao Manfred

Trailer prikazuje Manfredov dolazak u Midnight. Njegova suputnica mu govori da će u Midnightu biti na sigurnom. Izjava poprima malo čudnije značenje kada se otkriva da je njegova suputnica – žena zombijskog izgleda. Trailer nas ubrzo upoznaje sa ključnim likovima: anđeo Joe, misteriozni Rev, “dobroćudni” vampir Lemuel, čarobnica Fiji, te Olivia, tajnovita žena koja posjeduje začudne nadnaravne moći. No, idila i suživot čudaka i običnih ljudi ubrzo biva napadnuta od strane vanjskih mračnih i paklenih sila. Trailer otkriva ključne aspekte serije: mjesto radnje, glavne likove i antagonističke sile, i to čini poprilično moćno. Midnight, Texas mogla bi biti nova hit serija za sve one koji vole čudnost, nadnaravnost, okupljanje svakakvih čudnovatih bića i napetu priču u kojoj se preklapaju dobre, zle i misteriozne sile.

>> VRISAK: NOVI SERIJSKI POČETAK ZA KULTNU HOROR FRANŠIZU

Olivia i vampir Lemuel

Glumačka postava sastoji se od mnogih poznatih serijskih lica. Tu su François Arnaud (Borgije), Arielle Kebbel (Vampirski dnevnici), Parisa Fitz-Henley (Luke Cage i Jessica Jones), Jason Lewis (Seks i grad), Dylan Bruce (Orphan Black), te Peter Mensah (True Blood). Midnight, Texas je rađena prema istoimenom serijalu knjiga spisateljice Charlaine Harris, prema čijim je bestselerima rađena i serija True Blood. Seriju razvija producentica Monica Owusu-Breen, a premijera je zakazana za ljeto – 25. srpnja ove godine. Ukoliko volite nadnaravne serijske specijalitete, zabilježite ovaj datum, a u nastavku pogledajte trailer.

https://www.youtube.com/watch?v=ztFsr4O0jF4

Komentiraj

Komentara