Miracle Workers: Steve Buscemi je Bog, Daniel Radcliffe je Anđeo u novoj komediji (VIDEO)

Stiže, sudeći po traileru, odlična mini-serija. Naslov je Miracle Workers, a u prvom su planu dva dobro nam poznata lica iz svijeta glume. Steve Buscemi i Daniel Radcliffe predvode nadolazeću komediju TBS-a, koja je koncipirana kao mini-serija čiji koncept zvuči obećavajuće.

>> Testamenti: Margaret Atwood piše nastavak Sluškinjine priče, 15 godina nakon Offred

Anđeli pred Bogom

Naime, u seriji – koja se bazira na knjizi Simona Richa – raj je koncipiran kao korporacija ‘u krizi’. Za tu je krizu odgovoran direktor korporacije – Bog, odnosno Buscemi. On razmišlja o odlasku u penziju, što bi značilo i brisanje planeta i svega što je stvorio. U tom se spletu okolnosti pokušavaju snaći djelatnici Odjela za čudotvorstva, među kojima se ističe Anđeo Craig, kojega glumi Radcliffe. Njegova je kolegica Eliza, koju tumači Geraldine Viswanathan. Zajedno pokušavaju promijeniti planove direktora i preusmjeriti korporaciju na pravi kolosjek.

Trailer odaje dojam kako je ovdje riječ o vizualno impresivnoj seriji, s finom estetikom, zabavnim dijalozima, uvjerljivim ulogama. Simon Rich je odgovoran kako za knjigu, tako i za ovu seriju, što je na koncu jako dobro, budući da je autor originala na čelu projekta njegove adaptacije. Iz kratkog trailera se, ukratko, može zaključiti da naslov serije vrijedi zapisati, jer bi se uz nju mogli dobro zabaviti, ali i razmisliti. Epizode izlaze 12. veljače iduće godine.

>> 5 nezaobilaznih starih romantičnih serija

Komentiraj

Komentara