Mjesečni pregled noviteta na Pickboxu: Agatha Christie: The ABC Murders, Vikinzi, The Truth About Harry Quebert Affair…

U siječnju na Pickbox stižu izvrsne premijere američkih i britanskih serija koje odišu misterizonom, detektivskom atmosferom – Agatha Christie: The ABC Murders s Johnom Malkovichem u glavnoj ulozi, Istina o slučaju Harryja Queberta s Patrickom Demspeyjem u glavnoj ulozi, nova, peta sezona Vikinga, te krimi serijal od 9 filmova Misterij Aurore Teagarden.

Agatha Christie: Ubojstva po abecedi/Agatha Christie: The ABC Murders

Početak emitiranja: Od 18.1., svaki petak nova epizoda

Glavne uloge: John Malkovich, Rupert Grint

Od 18.1., svaki petak nova epizoda

BBC donosi mini-seriju Agatha Christie: Ubojstva po abecedi/Agatha Christie: The ABC Murders, novu adaptaciju djela legendarne Agathe Christie, u čijoj je glavnoj ulozi isto tako legendarni i svima dobro poznati Poirot. U prvom je planu fenomenalna glumačka postava, koju, kao Poirot, predvodi legendarni John Malkovich. Očekuje vas autentična detektivska priča u britanskom stilu!

>> The ABC Murders: Izašao prvi trailer, John Malkovich u ulozi Poirota (VIDEO)

Istina o slučaju Harryja Queberta/The Truth About Harry Quebert Affair

Početak emitiranja: Od 19.1., svake subote nova epizoda

Glavne uloge: Patrick Dampsey, Ben Schnetzer, Damon Wayans Jr., Virginia Madsen

The Truth About Harry Quebert – Od 19.1., svake subote na Pickboxu nas očekuje nova epizoda

Misteriozna dramska serija Istina o slučaju Harryja Queberta (The Truth About the Harry Quebert Affair) temelji se na romanu istog imena pisca Joëla Dickera. U napetoj seriji pratimo mladog pisca (Ben Schnetzer) koji odlazi u posjet Harryju Quebertu (Patrick Dampsey) po inspiraciju za pisanje. No neočekivano doznaje da je Harry optužen za ubojstvo 15-godišnje Nole Kellergan, koja je nestala godinu dana prije. Izazovna i napeta priča sa skandaloznim preokretima prva je serija Patricka Dempseyja nakon Uvoda u anatomiju (Grey’s Anatomy), i prava je poslastica za ove zimske dane.

Vikinzi/Vikings – 5. Sezona

Vrijeme emitiranja: Svakog četvrtka nove epizode

Drugi dio pete i pretposljednje sezone omiljene povijesne sage Vikinzi (Vikings) odiše zanimljivošću, napetošću i dinamikom. U ovoj sezoni naglasak je na Ragnarovoj obitelji, koja je razjedinjena, zaraćena i posvađana. Naglasimo i kako je peta sezona posebna po tome što se događaju stvari koje se poklapaju sa stvarnim načinom funkcioniranja vikinškog društva.

>> Vikinzi završavaju šestom sezonom, producenti već pripremaju novu, spinoff seriju

Ljubavnice/Mistresses

Vrijeme dolaska: Sve 4 sezone stižu na streaming servis Pickbox 7.1.

Sve 4 sezone na Pickboxu od 7.1.

Američka verzija Ljubavnica (Mistresses) s Čarobnicom Alyssom Milano i Izgubljenom  Yunjin Kim, vjerna je adaptacija istoimene britanske serije. U Ljubavnicama pratimo četiri uspješne, emancipirane frendice čiji su životi začinjeni s puno seksa, romantike i intrige. Iako imaju različite temperamente, njihovo prijateljstvo uvijek im pomaže da se izvuku iz gabule.

 Ne podcjenjuj Jordan/Crossing Jordan

Vrijeme dolaska: Svih 6 sezona stiže kroz siječanj

Svih 6 sezona stiže kroz siječanj

Američka krimi serija Ne podcjenjuj Jordan/Crossing Jordan ima sveukupno 117 epizoda u kojim gledamo Jill Hennessy kao doktoricu Jordan Cavanaugh, forenzičarku koja riješava zločine.  Zanimljivost: serija je smještena u isti fiktivni univerzum kao i serija Las Vegas. U četvrtoj sezoni u epizodi po imenu “What Happens in Vegas Dies in Boston”, Jordan i Woody odlaze riješiti zločin u Vegas, gdje Woody razvije odnos sa Sam Marquez (Vanessa Marcil), pa se i Sam pojavljuje u dvije epizode Crossing Jordan.

Misterij Aurore Teagarden/Aurora Teagarden Mysteries

Vrijeme dolaska: Serijal od 9 filmova na Pickbox stižu 31.1.

Serijal od 9 filmova na Pickbox stižu 31.1.

9 misterioznih filmova temelje se na serijalu krimića spisateljice Charlaine Harris. U glavnoj ulozi nalazi se Candace Cameron Bure kao Aurora (Roe) Teagarden, mlada knjižničarka koja je članica Kluba Pravih Ubojstava, grupe od 12 entuzijasta koji se mjesečno sastaju kako bi proučavali neriješene zločine u gradiću Lawrencetonu.

>> 7 novih europskih serija na Pickboxu koje vrijedi pogledati

Komentiraj

Komentara