"iWitness" -- The cyber team investigates the murder of a hacker who was hired to erase an assault victim's comments from a confessional website, on CSI: CYBER, Sunday, Nov. 29 (10:30-11:30 PM, ET/10:00 PM-11:00 PM, PT) on the CBS Television Network. Pictured: (L-R) Patricia Arquette and Hayley Kiyoko Photo: Michael Yarish/CBS ©2015 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Moderni Robin Hood u najnovijoj epizodi CSI Cybera

Sljedeća epizoda CSI Cybera 11.1.2016.

Mjesto radnje: Pickbox

Vrijeme radnje: ponedjeljkom u 21 sat

CSI Cyber, posljednja serija iz CSI franšize, u tijeku je svoje druge napete sezone. Da zločini koji se događaju na internetu mogu kulminaciju doživjeti i u stvarnom svijetu, dokazuju vrijedni detektivi Avery Ryan (Patricia Arquette) i Elijah Mundo (James Van Der Beek) koji su vješti u rješavanju cyber zločina i prvi su takav tim u zemlji.

U najnovijoj epizodi koja se prikazuje na Pickboxu samo 24 sata nakon američke premijere, detektivi će imati posla s jednim drugačijim kriminalcem. Kada iz bankomata izlete tisuće novčanica na ulicu, bit će ubijen slučajan prolaznik. Kada se cyber tim na čelu s Tedom Dansonom upusti u istragu pljačke banke, prenerazit će ih da je cijelu stvar organizirao moderni Robin Hood.

gumb

Komentiraj

Komentara