Mr. Robot 3: detalji iz nove sezone

f_society uskoro se vraća na naše ekrane, a ove stvari morate znati o novoj sezoni! Treća sezona jedne od najpopularnijih serija današnjice, Mr. Robot, vraća se vrlo brzo. Dolazi nam u listopadu, što znači da moramo čekati još otprilike tri mjeseca. Vrijeme prikazivanja treće sezone otkriveno je u ožujku na službenom twitteru serije, gdje je osvanuo kodirani video sa slovima koja upućuju na rečenicu “Do you have the time?”

Jedan od fanova serija, @Elber333, shvatio je da, ako se koristi Cezarova šifra na slovima, dobije se jedna riječ: October (listopad). 

Serija Mr. Robot, u kojoj fenomenalni Rami Malek glumi asocijalnog i depresivnog hakera Elliota, a Christian Slater anarhista g. Robota koji ga angažira, stvorio je Sam Esmail, koji je i napisao scenarij  i režirao svaku epizodu. I dalje će režirati svaku epizodu, a ovoga je mjeseca rekao kako je prije mislio da bi Mr. Robot mogla biti serija od četiri sezone, no sada misli da bi ih ipak moglo biti pet.

>> Sam Esmail, kreator Mr. Robota, pretvara kultni Metropolis u mini-seriju

Nova glumačka pojačanja

U novoj sezoni vidjet ćemo i razna glumačka pojačanja. Seriji se pridružuje Bobby Cannavale, kojeg smo imali prilike gledati u serijama Vinyl i Boardwalk Empire. Cannavale će glumiti Irvinga, prodavača auta, piše Variety. Rizwan Manji (Schitt’s Creek) također se pridružuje glumačkoj ekipi. On će glumiti Norma – FBI agenta i novog partnera Dominique DiPierro (Grace Gummer), piše Deadline. Važno je spomenuti i kako je B.D. Wong (haker Whiterose, odnosno kineski ministar sigurnosti Zheng) postao redoviti član glumačke postave, što bi moglo značiti da će Dark Army imati veću ulogu u novoj sezoni.

B.D. Wong i Rami Male/Mr. Robot

Mr. Robot nastavit će se odvijati u alternativnom svijetu, gdje je Obama predsjednik Amerike. Sam Esmail, kreator serije, podijelio je dio scenarija u studenom prošle godine. Ovoga mjeseca rekao je kako serija neće zalaziti u “Trump noćnu moru”, no scenarij pokazuje kako će postojati referenca:

>> Mr. Robot 3: nova sezona bit će teška za sve likove

Komentiraj

Komentara