Mr. Robot 3: nova sezona bit će teška za sve likove

Serija Mr. Robot, u kojoj fenomenalni Rami Malek glumi asocijalnog i depresivnog hakera Elliota, a Christian Slater anarhista g. Robota koji ga angažira, u listopadu se  vraća s trećom sezonom. Mr. Robota producirao je Universal Cable Productions, a izvršni producenti su Chad Hamilton, Steve Golin (True Detective) iz Anonymous Contenta i Sam Esmail (Comet) koji je i napisao scenarij. Sam je Mr. Robota prvo zamislio kao film, a potom se odlučio za seriju. U razgovoru za Forbes rekao je: “Ne želim gledati seriju ili film o liku koji nema nikakvih problema, koji je neki dobrica i sve radi moralno ispravno, jer to nije lik s kojim bih se poistovjetio. Ja nisam takav. Nitko nije takav. Svatko ima dobre i loše strane, a Elliot možda ima više demona od većine, no ima i više strasti od većine. Tu je ta dualnost koja je totalno fascinantna i zanimljiva.”

>> Mr. Robot zaslužio i treću sezonu

Nakon hvaljene prve sezone, uslijedila je druga koja je bila duža i čudnija, te podijelila kritiku i publiku. Očekivanja za treću sezonu zato su vrlo visoka – jer postoji i nada da će se tvorci serije kreativno iskupiti za neke propuste iz druge sezone. Kako se približavamo datumu izlaska treće sezone, glumci su natuknuli što bismo mogli očekivati od njihovih likova. Čini se kako će iduća godina biti dosad najteža za Elliota, Darlene, Angelu i FBI agenticu Dominique DiPierro, koju smo imali prilike upoznati u drugoj sezoni.

>>Mr. Robot 3: Najavljeno novo glumačko pojačanje i vrijeme izlaska treće sezone

Na eventu u Los Angelesu na kojem su se okupili Emmyjem nagrađeni Rami Malek, Christian Slater, Carly Chakin, Portia Doubleday i Grace Gummer, predstavili su neke nove stvari koje se tiču njihovih likova, a koje možemo očekivati ove jeseni. Christian Slater obećao je više kaosa između njegovog lika i Elliota. Rekao je kako je kreator serije Sam Esmail, kad je opisivao odnos između Elliota i Mr. Robota u  sezoni 3, rekao samo jednu riječ – dezintegracija.

>> Sam Esmail, kreator Mr. Robota, pretvara kultni Metropolis u mini-seriju

Carly Chaikin je natuknula fanovima kako će Elliotova sestra Darlene nastaviti svoju promjenu. “Sezona 1 bila je o priči, sezona 2 o likovima, a seozna 3 je oboje. Za sezonu 2, Sam [Esmail] mi je rekao da je Darlene jako militantna. U sezoni 3, Darlene se mijenja i ja moram naučiti kako se promijeniti s njom”, rekla je Chaikin.

Darlene/Mr. Robot, sezona 1

Portia Doubleday je za svoj lik Angele potvrdila kako će nastaviti svoj put tamnom stranom, kojim je krenula u drugoj sezoni. U prvoj sezoni, Angela je bila jedna od moralno najčišćih osoba, dok se u drugoj sezoni našla u srcu Evil Corpa, gdje više nije znala koji su njezini motivi. “U drugoj sezoni, zanimalo me kako da sam sebi ispereš mozak, zašto trebaš takav izvor kontrole, koji dolazi iz jednog tamnog mjesta. Ovo će biti najteža sezona za Angelu dosad”, rekla je Doubleday.

Angela//Mr. Robot, sezona 1

Glumci nisu otkrili previše detalja o novoj sezoni, što nije nimalo čudno jer je Mr. Robot jedna od najmisterioznijih serija trenutno na televiziji. Potvrđeno je kako će Esmail režirati svaku epizodu u trećoj sezoni, kao što je bilo i u drugoj sezoni. Nadamo se kako će pogoditi pravi omjer onoga što smo imali prilike vidjeti u sezoni 1, i kako će uspjeti popraviti ono što je manjkalo sezoni 2.

Mr. Robot sezona 3 vraća se ove jeseni.

Komentiraj

Komentara