"The Doability Doctrine"--After Elizabeth receives advice from former Secretary of State Madeleine Albright, she chooses to ignore President Dalton's recommendation on how to negotiate the safe return of a State Department employee who was kidnapped in Afghanistan. Also, Henry must find a way to persuade his student, Dmitri (Chris Petrovski), to spy for the U.S. government, on MADAM SECRETARY, Sunday, Oct. 11 (8:30--9:30 PM, ET, 8:00--9:00 PM, PT) on the CBS Television Network. Pictured L-R: Zeljko Ivanek as Russell Jackson, Keith Carradine as President Conrad Dalton, and Téa Leoni as Elizabeth McCord Photo: Sarah Shatz/CBS ©2015 CBS Broadcasting, Inc. All Rights Reserved

Mračna prošlost ruske predsjednice

Mjesto radnje: Pickbox

Vrijeme radnje: ponedjeljak, 21 h

U drugoj sezoni Državne tajnice (Madam Secretary) u fokusu je neprijateljstvo dvije velike sile, Rusije i Amerike. Nakon smrti ruskog predsjednika Ostrova, vlast je preuzela njegova žena Maria Ostrov koja u svojoj zemlji ne želi nikakvu prisutnost Amerike.

>>9 razloga zašto je Elizabeth McCord najbolja državna tajnica

U prošloj epizodi Maria Ostrov objavila je rat SAD-u, a u 10. epizodi američka državna tajnica Elizabeth McCord (Tea Leoni) spremna je iskopati bilo kakvo prljavo rublje koje se može pronaći o najmoćnijoj ženi u Rusiji. A ono što će pronaći nije nimalo benigno i moglo bi preokrenuti odnos snaga.

gumb

Kada Elizabeth i američki predsjednik Dalton na suoče Mariu zbog toga što je napravila, čini se da neće tako lako otići kući s mirovnih pregovora na kojima su prisustvovali.

>> Recenzija – Madam Secretary 

U najnovijoj epizodi Državne tajnice koja stiže ponedjeljkom u 21 h na Pickbox, saznajte kako će se riješiti ova politička situacija i hoće li uistinu doći do rata između ove dvije moćne zemlje. Sljedeća epizoda se u Americi prikazuje tek iza Nove godine, 11.1.2016., a kod nas se prikazuje 24 sata nakon američke premijere.

Komentiraj

Komentara