Murphy Brown: Najnoviji revival sitcoma iz devedesetih

Nakon revivala popularnih sitcoma poput Will i Grace (Will & Grace) i Roseanne, sada se na naše mala ekrane vraća i popularni američki sitcom Murphy Brown. CBS je objavio kako će se raditi 13 novih epizoda ove popularne serije s Candice Bergen u glavnoj ulozi.

>> Ellen Pompeo o Patricku Dempseyju i njihovim honorarima za Uvod u anatomiju

Originalno, Murphy Brown se emitirala od 1988. do 1998. godine, te je u deset godina prikazivanja bila nominirana za 62 Emmyja, a ima osvojenih 18 Emmyja.

Originalnu postavu Murphy Brown su činili Charles Kimbrough, Candice Bergen, Faith Ford, Pat Corley, Robert Pastorelli, Joe Regalbuto i Grant Shaud.

Američka glumica Candice Bergen vraća se kao istraživačka novinarka, voditeljica vijesti i bivša alkoholičarka Murphy Brown. Detalji o novom revivalu još uvijek nisu poznati, te se ne zna hoće li se i drugi glumci vratiti u svoje stare uloge.

>> Vraške sluškinje – okružene luksuzom i bogatstvom koje neće nikada imati

Iz CBS-a su otkrili samo kako ćemo u revivalu vidjeti Murphy Brown kako se “vraća u svijet televizijskih vijesti, društvenih mreža, lažnih vijesti i vrlo drugačiju političku i kulturnu klimu”. Veselimo se!

Komentiraj

Komentara