Na Pickboxu otkrijte Tajnu dvorca

Na Pickbox je stigao film u kojem legendarni David Niven glumi čak četiri uloge (od osoblja, pa sve do posjetitelja golemog engleskog imanja zvanog Candleshoe), i koji je posljednji film prve dame američkog teatra Helen Hayes. Naravno, radi se o Disneyjevom obiteljskom filmu Tajna dvorca (Candleshoe) u kojem je u glavnoj ulozi briljirala petnaestogodišnja Jodie Foster.

Helen Hayes gledamo kao vlasnicu imanja, Jodie Foster kao izgubljenu nasljednicu iz Amerike koja je zapravo mlada huliganka, a Lee McKern je nemilosrdan čovjek koji jako želi otkriti tajne imanja gdje je navodno skriveno izgubljeno gusarsko blago. Kada mlada prevarantica Casey otkrije da imanje i nije tako bogato kako se činilo u početku i da ga batler i četvero lokalnih siročića svojim trudom održavaju na životu, Casey odluči pronaći blago isključivo zato da bi pomogla spasiti imanje.

Ovaj prelijepi Disney film iz 1977. možete već od danas gledati na Pickboxu.

Jeste li znali?

Da bi igrala ulogu Casey u Tajni dvorca, petnaestogodišnja Jodie Foster odbila je ulogu u filmu Pretty Baby koja je na kraju pripala Brooke Shields. S obzirom da je Jodie igrala ulogu maloljetne prostitutke u Taksistu Martina Scorsesea, u jednom intervjuu je izjavila da nije željela biti prepoznatljiva po takvim ulogama.

gumb

Komentiraj

Komentara