Nadareni/FOX

Nadareni (The Gifted) dolaze na Fox

NADARENI – PROKLETSTVO ILI MOĆ KOJA MOŽE SPASITI SVIJET?

Serija Nadareni (The Gifted) nova je obiteljska akcijska serija 20th Century Fox Televisiona i Marvel Televisiona, a premijerno će biti prikazana u četvrtak, 12. listopada u 22:00 h na kanalu FOX. Radnja je smještena u “X-Men” svijetu, a rat između moćnih mutanata i ljudi nije nikada bio neizvjesniji.

>> 9 uskrsnuća junaka iz serija i filmova

Serija Nadareni donosi priču o paru iz predgrađa čije obične živote potrese iznenadno otkriće kako njihova djeca posjeduju opasne moći mutanata. Reed (Stephen Moyer) i Caitlin Strucker (Amy Acker) tipični su roditelji srednje klase koji se bave svakodnevnim problemima koje donosi podizanje sretne obitelji.

Međutim, nakon što njihovi tinejdžeri Lauren (Natalie Alyn Lind) i  Andy (Percy Hynes White) sudjeluju u incidentu u srednjoj školi u kojem se otkrije kako oni posjeduju mutantske moći, Reed i  Caitlin čine sve kako bi zaštitili svoju djecu. Prisiljeni na bijeg, Struckeri napuštaju stari način života kako bi pobjegli od nemilosrdne vladine agencije Sentinel Services koja hvata mutante i potpuno ih eliminira.

>> 8 divnih gradova koji postoje samo u serijama

Stvari dodatno otežava činjenica da Reed radi kao tužitelj u uredu okružnog tužilaštva zadužen za lov na mutante. Očajni i sa sve manje mogućih opcija, obitelj ima samo jedan izbor – obratiti se ostalim mutantima okupljenima u tajnoj mreži koja pomaže takvima kao što su oni. Obitelj Strucker te skupina mutanata suočavaju se s budućnošću u svijetu koji je sve opasniji za mutante…

>> Klub 250+ (12 dugovječnih serija, a nisu sapunice!)

U glavnim ulogama: Stephen Moyer kao Reed Strucker, Amy Acker kao Caitlin Strucker, Sea Teale kao Eclipse/ Marcos Diaz, Jamie Chung kao Blink/ Clarice Ferguson, Coby Bell kao Jace Turner, Emma Dumont kao Polaris/ Lorna Dane, Blair Redfird kao Thunderbird/ John Proudstar, Natalie Alyn Lind kao Lauren Strucker I Percy Hynes White kao Andy Strucker.

Komentiraj

Komentara