Najbolja vijest iz Pokemon svijeta: Ash Ketchum postao je Pokemon majstor nakon 22 godine

Pokemon trener Ash Ketchum napokon je postao najveći, kao nitko dosad! Naime, nakon 22 godine, postao je Pokemon majstor. Vječno desetogodišnji Ash proputovao je svijet kako bi pokušao osvojiti prvenstvo i osvojio sve pokemone, no pobjeda mu je svaki put izbjegla, piše UNILAD.

>> Kako Pokemoni preživljavaju u Poke lopti?

NAPOKON NAJVEĆI, KAO NITKO DOSAD

Sada su se stvari napokon okrenule, a Ashev 22 godine dug san napokon se ostvario – u posljednjoj epizodi Pokemona, šestom serijalu animea koji je počeo s prikazivanjem 1997. godine, Pokémon Sun & Moon, osvojio je prvo mjesto u Pokemon ligi Alola regije i dobio titulu Pokemon majstora. Ovo je prvi put u karijeri da je Ash osvojio službeni turnir u Pokemon ligi, prije toga dobio je bedževe na dva velika pokemon natjecanja, ali nikada prije nije osvojio turnir.

Postoje nagađanja kako u idućem Pokemon animeu uopće neće biti Asha. No fanovi već znaju što misle o tome – s time što je postao Pokemon majstor, Ash ima pravo na zasluženi odmor. Slažemo se, nakon 22 godine, u redu je da se čovjek odmori, pa makar imao i 10 godina.

>> Alternativni kraj serije kakvog biste htjeli vidjeti: Prilika za studente zaljubljene u TV industriju

Komentiraj

Komentara