Simpsoni/Fox

Najdugovječnija serija ide dalje: Simpsonima još dvije sezone

Čini se da nema kraja. Legendarni Simpsoni nastavljaju svojim putem a, iako je Disney praktički preuzeto Fox TV, jedna od najpoznatijih obitelji svih vremena ostat će na malim ekranima još neko vrijeme. Simpsoni su, ipak, svojevrsna maskota kompanije.

>> Živi mrtvaci idu dalje: Potvrđena i 10. sezona serije

Spekuliralo se da bi serija mogla konačno i završiti prilikom tridesete godišnjice postojanja. No, čini se da u njoj ima još potencijala i mogućnosti, te se voditelji programa teško mogu odreknuti ovakve serije koja može iznenaditi u bilo kojem trenutku, ovisno o društvenim i političkim događajima. Sada je i službeno – Simpsoni idu dalje, potvrđene su još najmanje dvije sezone, čime će serija srušiti vlastiti rekord.


Iz najava još nije jasno koliko će epizoda biti u novim sezonama. Stigla je jedino informacija da će novim nastavcima, kroz dvije godine, Simpsoni preći brojku od 700 prikazanih epizoda. Riječ je o najdugovječnijoj seriji u povijesti TV-a, koja se već trideset godina emitira po televizijama diljem svijeta. A, kako stvari stoje sada, ne nazire joj se kraj.

>> 20 nasumičnih zanimljivosti o Simpsonima

Komentiraj

Komentara