5 najgorih: Loši dečki i cure u Teen Wolfu

Ne postoji ništa naročito lijepo u tome što se svaki puni mjesec pretvaraš u vukodlaka – osim što postaneš ružan kao noć, još k tome predstavljaš ogromnu opasnost za sve živo i neživo u svojoj blizini. No, Scott i njegov čopor iz Teen Wolfa se još dobro drže, njihova ljudska dobrota ne nestaje kad se pretvore u natprirodne zvijeri. Ipak, postoje oni kojima se to baš i ne sviđa, pa je krvavi lov na naše pozitivce njihova glavna dužnost. Pogledajte tko su glavni negativci ove nadnaravne priče!

5. The Benefactor      

IZGLED: prosječna ljudska osoba, malo ružnija, bez usta

POSEBNE MOĆI: Ne znamo bismo li Benefactora mogli opisati kao nadnaravno biće ili nekakav prenosivi mentalni program za ubijanje. Benefactor se utjelovljuje u liku Meredith Walker nakon što ona, u nesvjesnom stanju, ostane sama u sobi s teško ozlijeđenim Peterom Haleom čije se ideje o masovnom ubojstvu vukodlaka naprosto ugrade u njen um.

CILJ: Glavni cilj Benefactora je pokrenuti „Dead pool“ – ubojstva vukodlaka čija imena se nalaze na listi na kojoj svako ubojstvo vrijedi određenu količinu novca. Nekome treba bolji motiv? Ne. Proglašavamo igre otvorenima!

4. Kate Argent

IZGLED: Osim što je njeno ponašanje van kontrole, i njeno nadnaravno tijelo je van zakona (ili bezakonja) nadnaravne prirode. Iako u prvoj sezoni umire, Kate se opet pojavljuje u trećoj sezoni u pratnji Berserkersa, posebne vrste bića koji se mogu opisati kao ljudi-medvjedi. Ali okej, možemo joj donekle oprostiti jer je njen novi oblik kombinacije jaguara i vukodlaka čak pomalo i seksi.

POSEBNE MOĆI: Ona čak i ne poštuje pravila po kojima trebaju djelovati lovci na vukodlake, ona samo ubija. Kraj priče. Ta strana dugogodišnje tradicije njene „lovačke“ obitelji nju uopće ne zanima.

CILJ: Ubijati, a što drugo?

3. Nogitsune

IZGLED: U ljudskom obliku, ne izgleda loše, a u onom manje ljudskom… Srećom, većinu vremena ga gledamo zamotanog zavojima, pa ne vidimo koliko je ustvari ružan.

POSEBNE MOĆI: Ovaj bad guy ima toliko nadnaravnih sposobnosti da ga morate mrziti. Izaziva masovne halucinacije, hrani se negativnim emocijama izazvanim sukobima, boli i kaosom, može zaposjesti jedno tijelo, a istovremeno ispuštanjem muha (da, smiješno je, pa kud baš muhe?) zaposjesti druga tijela, ima sposobnost ekspresnog nestajanja, a uz sve to su mu snaga i borilačke vještine na razini ostalih likova serije.

CILJ: Ajde pogodite.

Nogitsune

2. Darach

IZGLED: E, ovaj lik je ružan. Stvarno ružan. Ono, ružan da ga rođena majka ne bi mogla voljeti.

POSEBNE MOĆI: Ali, sreća u nesreći – ima sposobnost promjene oblika (što je loša stvar), ali ga povremeno ne vidimo u izvornom obliku, već u obliku srednjoškolske profesorice Jennifer Blake (jeeej!). Uz to ima čudesne sposobnosti: mijenja oblike (kao što je već rečeno), proizvodi udarne valove, strahovito brzo zacjeljuje, posjeduje iznimnu tjelesnu snagu i vlada telekinezom. A mi ga, zbog svega ovoga, naravno, mrzimo.

CILJ: Darach provodi ritualna ubojstva jer je nekakav oblik čarobnjaka.

1. Alfa Vukodlak

IZGLED: Malo opasniji vukodlak.

CILJ: Njegov cilj je ubijanje drugih vukodlaka i regrutiranje novih u svoje redove, a one koji ga odbiju, također, a što drugo nego – ubije. Jasno i jednostavno.

POSEBNE MOĆI: Ono što je posebno zanimljivo kod Alfa Vukodlaka je to što može stvoriti sasvim novo biće. Naime, Jackson Whittemore je imao neobičnu reakciju na ugriz Alfa Vukodlaka – nije umro, nego se pretvorio u zmijoliku zvijer čiji su ugrizi i ubodi otrovni, a s vremenom se može razviti u nešto puno snažnije i zločestije. A i ružnije. (Kako može zmija s krilima biti lijepa? Osim ako nije nacrtana kao simpatični zmajček iz dječjih crtića.) Stoga, ako vas ikada ugrize Alfa Vukodlak, nažalost, moramo vam ovo reći – umrite. Za svoje i tuđe dobro, molimo vas, samo umrite.

Alpha Wolf

Komentiraj

Komentara