Najljepši animirani filmovi na Pickboxu

Pickbox misli na svoje najmlađe gledatelje (a i one koji se tako osjećaju) i donosi im najljepše animirane filmove koji će ih zabaviti, nasmijati, a u nekim trenucima i malo rastužiti. Ako već niste, sa svojim mališanima pogledajte crtiće Merida Hrabra, Mačke iz visokog društva, Priča o Pixaru, Grom, Život buba i Pepeljuga te uživajte u maštovitim animacijama koje je za nas priredio Disney.

Jedna posve drugačija princeza

U mitskoj Škotskoj naći ćete Meridu Hrabru, vrlo odvažnu princezu koja se upustila u razbijanje jedne opasne kletve. Kako je jedna princeza čije ime na hebrejskom znači „buntovnica“ naučila živjeti po svojoj volji i izboriti se za sebe (unatoč tradiciji), gledajte u prelijepom Disneyjevu crtiću koji se upravo prikazuje na Pickboxu. Zlatni globus i Oscar potpuno zasluženi!

merida

Što se dogodi kad mačke naslijede velik novac?

Kada netko voli svoje kućne ljubimce kako treba, a usto je i jako bogat, logičan korak je da im prepiše sve što ima. Priča o bogatim mačkama koje pohlepni batler pokuša opljačkati inspirirana je stvarnim pariškim mačkama s početka 20. stoljeća kojima su njihovi gospodari ostavili basnoslovno bogatstvo. Mačke iz visokog društva klasik su za sve uzraste, a koliko su dobre govori i nominacija za nagradu Grammy.

aristocats

Crtić o nastanku crtića

Zavirite u magični svijet studija Pixar Animation i pogledajte kako su nastajali neki od omiljenih animiranih filmova. Od uspjeha crtića Toy Story, preko povezanosti s Disneyjem i Steveom Jobsom do otkrivanja 3D animacije… Pixarovi crtići dosad su osvojili 26 Oscara, 5 Zlatnih globusa i 3 Emmyja, a u Priči o Pixaru napokon možete saznati i zašto.

toy story

Pas koji misli da ima supermoći

Kada si holivudska zvijezda, vrlo lako svašta umisliš, pa i to da od svih ljudi baš ti posjeduješ supermoći.  S mišlju da je djevojčica Penny (Miley Cyrus) oteta i da je treba spasiti, simpatični psić Grom (John Travolta) pobjegne s filmskog seta u Hollywoodu i uputi se u avanturu života. Film koji se prvotno trebao zvati The omega dog i u kojem je djevojčici Penny glas trebala dati Chloe Grace Moretz u utrci za Oscar 2008. godine izgubio je od popularnog WALL-E-ja.

bolt

Mrav koji ima dobar plan

Nikada nije lako biti nečiji rob, a pogotovo kada si mrav koji je potlačen opakim, velikim skakavcima. Za Oscar nominiran crtić Život buba prati mrava Flika koji slučajno cijeli urod koji su mravi te godine skupili za skakavce ispusti u rijeku. Skakavci mravima ipak odluče dati drugu šansu, no domišljati Flik ima drugačiji plan. Pogledajte i prosudite je li Američki filmski institut opravdano stavio Život buba na listu nominiranih za 10 najboljih animiranih filmova svih vremena.

 a-bugs-life-flik-happy

Svaka Pepeljuga prekrasna je na svoj način

Sve ljubitelje lijepih ljubavnih priča na Pickboxu ne čeka jedna, nego čak tri Pepeljuge. Gledajte Pepeljugu, Pepeljugu 2: Snovi se ostvaruju i Pepeljugu 3: Princeza zauvijek i sami odlučite koja vam je najdraža. Koliko je Disney studio vjerovao u svoju prvu Pepeljugu iz 1950. govori i činjenica da je u nju uložio gotovo sav svoj novac. Da Pepeljuga nije postala veliki hit gotovo preko noći, priča se da Disney možda ne bi preživio.

pepeljuga

gumb

Komentiraj

Komentara