Najveća okupljanja zvijezda koja su nas razveselila u 2015.

Uvijek nam je drago vidjeti naše omiljene zvijezde ponovno na okupu nakon dugo godina. Iako su malo ostarili i skupili poneku boru viška, njihova lica i dalje nas prebace u ono vrijeme kada smo se zajedno smijali i družili na malim ekranima. U 2015. imali smo puno prilika vidjeti zvijezde ponovno na okupu nakon puno godina, ovo su samo neka od njih:

Felicity

Scott Speedman, Keri Russell i Scott Foley okupili su se prvi puta nakon 13 godina. Bili su presretni što se napokon vide i odmah svi zajedno skočili u krpe (kao da to nismo vidjeli milijun puta u seriji). Ali, ovaj put, samo za ovu fotku, kasnije ne znamo što je bilo.

>> Zaboravljene serije koje smo obožavali

Scott Speedman, Keri Russell i Scott Foley

Family Ties (Obiteljske veze)

Entertaiment Weekly je uspio okupiti legendarnu glumačku postavu nakon jako dugo vremena predvođenu Michael J. Foxom. On je za tu priliku izjavio :”Imam poseban odnos s ovim ljudima. Puno toga smo prošli zajedno, zauvijek smo povezani, iako često nismo fizički zajedno kao sada, imati ljude poput njih u svojem životu smatram blagoslovom.” Family Ties se emitirala od 1982 do 1989.

Family-Ties-Reunion-01
Familiy Ties

One Tree Hill

Jedna od najomiljenijih teen drama svih vremena. One Tree Hill nas je uveo u dramatične živote Lucasa, Nathana, Brooke, Peyton i ostalih tinejdžera u Tree Hillu, Sjevernoj Karolini. Serija je trajala devet sezona prije kraja u 2012., ali zvijezde su još uvijek bliske, kao što možemo vidjeti iz Instagrama Sophie Bush na opuštanju u baru.

>>10 serijskih prijateljstava koja su nas dirnula u dušu

one-tree-hill_2
One Tree Hill

Gilmore Girls (Gilmorice)

Hoće li ikada u televizijskoj povijesti postojati tako dinamičan majka-kćer duo?! Sumnjamo. Serija u kojoj su se dijalozi vrtili brže nego što smo stigli pročitati titlove, zabavljala je sve generacije gledatelja. Na fotki vidimo gotovo cijelu postavu, okupljenu ove godine na ATX Festivalu.

gilmoreice
Gilmore Girls

Seinfeld

Jerry Seinfeld, Jason Alexander i Michael Richards, tri face iz kultne serije sastali su se u Los Angelesu na Fatherhood Initiative Lunchu u ožujku. Sam je Seinfeld bio domaćin događaja na kojem su se skupljala sredstva za djecu i siromašne obitelji.

>>Video: Festivus poruka od Seinfelda

BEVERLY HILLS, CA - MARCH 04:  (L-R) Actors Jason Alexander, Michael Richards and host Jerry Seinfeld attend the Inaugural Los Angeles Fatherhood Lunch to Benefit Baby Buggy hosted by Jerry Seinfeld at The Palm Restaurant on March 4, 2015 in Beverly Hills, California.  (Photo by Michael Buckner/Getty Images for Baby Buggy)
Seinfeld

Komentiraj

Komentara