Napokon službena potvrda: Atlanta dobila treću sezonu!

Što je sigurno je sigurno, kaže poznata fraza. Kada su u pitanju serije, onda je najsigurnija stvar – službena potvrda matične producentske kuće pojedinog naslova o kojemu se raspravlja. Postoje serije za čiju obnovu fanovi brinu do posljednjeg trenutka. Ima i onih serija za koje se sa stopostotnom sigurnošću može reći da će biti obnovljene. Genijalna Atlanta, serija čije su dvije sezone kritiku i publiku oduševile, serija koja se nametnula kao jedno od najboljih TV ostvarenja u posljednje vrijeme, smješta(la) se negdje između spomenutih dviju strana.

>> Sense8: Ljepota i brzopletost velikog finala posvećenog fanovima (RECENZIJA)

Genijalna serija Donalda Glovera

Naime, iako je riječ o vrhunskoj, kvalitetnoj i originalnoj seriji koja privlači i solidan broj gledatelja, oprezno se čekala službena odluka FX-a. I ona je prošli tjedan napokon stigla, na radost fanova i, čini se, jednog od direktora FX-a: Nick Grad kaže da je Atlanta ”fenomenalna serija” te da dijeli uzbuđenje fanova oko treće sezone. No, imamo li na umu recentno djelovanje i glazbeni uspjeh svestranog Donalda Glovera, koji je kreator i protagonist ove serije, obnova Atlante zapravo i ne čudi toliko.

Gloverova glazbena karijera u liku Childish Gambina doživjela je (još jedan) prijelomni trenutak: Glover/Gambino doslovno je pokorio Ameriku genijalnim spotom za pjesmu This is America. Stoga, Gloverov je potencijal trenutno ogroman, kao što je ogroman i potencijal Atlante. FX to nikako nije mogao propustiti ili, preciznije, ispustiti iz svojih ruku. Svestrani kreativac nastavit će tako djelovati u sklopu ove platforme i to je, za fanove serije, trenutno i najbitnije: Atlanta ide dalje!

>> Orange is the New Black: Sve je spremno za šestu sezonu, Netflix najavio datum premijere! (VIDEO)

Komentiraj

Komentara