Napoleon, Treći Reich: Neispričane priče – nove serije i dokumentarni filmovi na Viasat History

Viasat History, Premjerno u petak 19. travnja u 21:00 sat, počinje s prikazivanjem dokumentarni emisije Napoleon. Ova trodijelna serija, kroz koju nas vodi povjesničar Andrew Roberts, baca novo svjetlo na Napoleona kao na izvanredno nadarenog vojnog zapovjednika i hipnotičkog vođu čiji je privatni život, suprotno popularnom uvjerenju posljednjih dvjesto godina, bio prepun razočarenja i izdaja, pogotovo što se tiče Josephine.

Od ponedjeljka 22. travnja u 21:00 sat, Viasat History premjerno prikazuje Treći Reich: Neispričane priče, dokumentarne filmove ”Nacist koji je spašavao Židove: Karl Plagge” i ”Žene Trećeg Reicha”, kao i dvodijelnu dokumentarnu seriju ”Moj život u Hitlerovoj Njemačkoj”.

Napoleon

Premijera u petak 19. travnja u 21h

Žanr: Dokumentarni/ povijest

Ova trodijelna serija, kroz koju nas vodi povjesničar Andrew Roberts, baca novo svjetlo na Napoleona kao na izvanredno nadarenog vojnog zapovjednika i hipnotičkog vođu čiji je privatni život, suprotno popularnom uvjerenju posljednjih dvjesto godina, bio prepun razočarenja i izdaja, pogotovo što se tiče Josephine. Služeći se nedavno otkrivenim povijesnim dokazima te na temelju gotovo desetljeća istraživanja, ova serija donosi sveobuhvatan Napoleonov portret, kao i postignuća tog dobronamjernog diktatora. Putujući kroz povijest i geografske čimbenike Europe, oživljavamo priču o kontroverznom francuskom caru te dovodimo u pitanje brojne pretpostavke o njemu.

Treći Reich: Neispričane priče

Od ponedjeljka 22. travnja u 21h

U travnju ćemo zaroniti u povijesne knjige da bismo otkrili nevjerojatne priče o Trećem Reichu koje su godinama ostale skrivene. Premijerno prikazujemo dokumentarne filmove ”Nacist koji je spašavao Židove: Karl Plagge” i ”Žene Trećeg Reicha”, kao i dvodijelnu dokumentarnu seriju ”Moj život u Hitlerovoj Njemačkoj”.

Komentiraj

Komentara